به گزارش ایرنا، عقب ماندگی های عمیقی در حوزه زیرساختهای فرهنگی در استان محروم کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.
پروژه های بزرگی همچون تالار در این سال ها در اثر برخی سوء مدیریت ها و ناآگاهی ها به وجود آمده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد می گوید: دولت سیزدهم با شعار مردمی، شروع به کار کرد، منظور از مردمی نیز همان فرهنگی است؛ چرا که فرهنگ به معنای تمام جلوههایی است که در بین مردم متجلی میشوند.
امین درخشان افزود: در حدود ۲ سال اخیر جهش چشمگیری در حوزه اعتبارات، توسعه زیرساخت های فرهنگی، تکمیل طرح های عمرانی، اجرای برنامه های متنوع فرهنگی و هنری و غیره انجام شده است و روح تازه ای در حوزه فرهنگ استان دمیده شده است.
پروژه های زخمی مورد توجه قرار گرفت
مدیرکل فرهنگ و ارشاد و اسلامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: یکی از خلأهای حوزه فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کاستی های موجود در زیرساخت های آن بوده است.
درخشان تصریح کرد: بسیاری از این زیرساخت ها دچار فرسودگی شده و ناتمام و بلاتکلیف مانده بود.
وی ادامه داد: برای پردیس هنر گچساران ۲۴۰ میلیارد ریال اعتبار نقد گرفته است اما به دلیل سهل انگاری برخی ادارات این اعتبار به انحراف رفت.
درخشان بیان کرد: تالار مرکزی یاسوج ۳۰۰ درصد افزایش داشت که قابل توجه بوده است.
وی ادامه داد: فرهنگ سرای لنده ۱۳ سال تعطیل بود اما اکنون عملیات اجرایی آن در دستور کار قرار گرفته است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: سالن پلاتو دهدشت نیز ۱۰ سال تعطیلی شده بود اما اکنون پیمانکار این پروژه در حال فعالیت است.
وی ابراز کرد: یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در سفر دوم رئیس جمهور برای حوزه فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در نظر گرفته شد که ۴۰۰ میلیارد ریال آن برای توسعه، تعمیر و تجهیز کتابخانه های استان و ۶۰۰ میلیارد ریال برای تعمیر و تجهیز زیرساخت های فرهنگی استان هزینه شد.
سند تحول بنیادی فرهنگی در کهگیلویه و بویراحمد تهیه شد
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در ابتدای کار دولت سیزدهم و با حضور شهید رئیسی و همه همراهان وی در دو سال خدمتگذاری فعالیت هایی را داشتیم، در ابتدای کار خود در اداره فرهنگ و ارشاد بر مبنای تهیه یک سند تحول بنیادی فرهنگی گام برداشتیم.
امین درخشان تاکید کرد: این سند تحویل وزارت داده شد و از سندهای الگو در سطح کشور بوده و به همه ابعاد فرهنگی جامعه توجه شده است.
تصور می شد فعالیت های فرهنگی تنها در سالن های محصور است اما با نگاه مردمی و بردن فرهنگ به دل مردم شاهد حضور و استقبال چند هزار نفری مردم در مناطق مختلف استان بودیم.
وی با اشاره به تعیین تکلیف پروژه های در زمین مانده گفت: برنامه های متعددی با محوریت نشاط اجتماعی برگزار شد.
درخشان عنوان کرد: قریب به ۱۰ سال جشنواره موسیقی فجر حتی در شهرستان هایی زیرساخت های لازم را داشتند برگزار نمی شد، افزود: این جشنواره برای اولین بار بصورت خلاقانه در دو سال اخیر در استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه و وبویراحمد اظهار کرد: نهضت تولید محتوا در بخش های مختلف هنرهای نمایشی، سرود، منعقد کرده ایم.
وی با اشاره به ترویج فرهنگ کتابخوانی گفت: در سال ۱۴۰۱ حدود ۱۹ هزار جلد کتاب بصورت رایگان در اختیار اهالی هنر و فرهیختگان قرار گرفته، در سال ۱۴۰۲ نیز حدود ۱۵ هزار جلد کتاب در اختیار متقاضیان قرار گرفت.
درخشان گفت: کتابچه روایت خدمت سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ تهیه و مکتوب شده است.
نظر شما