طرح تولید نان کامل در سیستان و بلوچستان اجرا می‌شود

زاهدان - ایرنا - معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت: برای اولین بار در سیستان و بلوچستان قرار است بزودی طرح تولید نان کامل اجرا و بدین ترتیب نان با سبوس فراوری شده تولید و عرضه شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر مصطفی صالحی زاده، روز شنبه در کارگروه تولید نان کامل که در محل معاونت غذا و دارو زاهدان برگزار شد اظهار کرد: ترویج تولید آرد کامل و مصرف نان کامل (سبوس دار) که در مقایسه با سایر نان‌ها میزان بیشتری از ویتامین‌ها، املاح معدنی و فیبر مورد نیاز بدن را تامین می‌کند و باعث بهبود کیفیت تغذیه مردم می‌شود، از اهداف استراتژیک معاونت غذا و دارو در سالجاری است.

وی ادامه داد: مصرف نان کامل به کاهش کلسترول، پیشگیری از ابتلا به سرطان ها،کاهش خطر سکته های قلبی، کاهش خطر بیماری های قلبی-عروقی، کاهش دیابت نوع ۲، کاهش چاقی و کاهش خطر مرگ و میر کمک می‌کند.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: به منظور بررسی مشکلات و مسائل فنی تولید آرد کامل و ترویج فرهنگ مصرف نان کامل در سیستان و بلوچستان کارگروه تولید نان کامل به کمک معاونت غذا و دارو زاهدان تشکیل شد.

وی عنوان کرد: برای اجرایی شدن این طرح نیاز به مشارکت همه دستگاه‌های متولی و مشارکت فعالان اقتصادی هستیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha