به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد طیب صحرایی روز یکشنبه در جلسه ای با حضور معاون وزیر راه و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران بیان کرد: در طرح جوانی جمعیت نیز کرمانشاه جزو پنج استان برتر کشور است.
وی با تاکید بر اثرات خوب بسته های تشویقی ۱۹ گانه برای نوسازی بافت های فرسوده گفت: این بسته باید در بقیه وزارتخانه ها هم نفوذ کند به عنوان مثال وزارت نیرو، ارتباطات و میراث فرهنگی هم باید بسته تشویقی داشته باشند.
صحرایی بدون اشاره به جزییات این بسته ۱۹ گانه یکی دیگر از چالش های نوسازی در بافت های فرسوده را همپوشانی آن با بافت تاریخی دانست و افزود: میراث فرهنگی باید به ساکنان بافت های فرسوده تاریخی برای ساخت بومگردی به منظور سکونت و معیشتشان وام پرداخت کند چرا که این کار زنجیره ای ارزش افزوده تولید می کند.
وی یکی از گلوگاه های موفقیت در نوسازی بافت های فرسوده تاریخی را مشارکت میراث فرهنگی دانست و گفت: با پای کار آمدن میراث فرهنگی نوسازی شتاب بیشتری می گیرد.
او ادامه داد: همچنین در شهر کرمانشاه برای ایجاد دسترسی محلات فرسوده و حاشیه نشین به مناطق نظامی برخورد می کنیم که استفاده چندانی هم ندارند که لازم است از طریق تهاتر این اماکن به استانداری واگذار شوند تا سرعت کار بالاتر برود.
استاندار کرمانشاه انتقادی نیز به نحوه پرداخت وام های بانکی برای نوسازی بافت های فرسوده داشت و گفت: هنوز بسیاری از وام های بانکی در استان ها فعال نشده است در حالی که الان فصل خوب ساخت و ساز است اما بانک ها در آذر ماه که شروع بارندگی و سرما است شروع به پرداخت وام بانکی می کنند که سرعت کار را کاهش می دهد.
نظر شما