استاندار مازندران: لازمه دستیابی به رشد اقتصادی پایدار تقویت زیرساخت‌ها است

ساری - ایرنا - استاندار مازندران گفت: لازمه دستیابی به رشد اقتصادی پایدار و افزایش بهره وری در کشور شناسایی موانع و مشکلات فراروی و افزایش و تقویت زیرساخت‌های موجود است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، یوسف نوری روز یکشنبه در جلسه شورای راهبردی توسعه مدیریت و کمیته بهره وری، افزود: موانع و مشکلات فراروی رشد اقتصادی و همچنین افزایش بهره وری باید در قالب یک کار کارشناسی دقیق شنایی و برای رفع آن نیز راهکار اصولی ارایه شود.

وی بر لزوم راه اندازی سامانه ای خاص به منظور معرفی طرح ها و همچنین موانع و مشکلات فراروی در اجرا و تکمیل طرح ها در استان تاکید کرد و اظهار کرد: مسئولان دستگاه های اجرایی ذیربط باید با اولویت بندی، نسبت به رفع مشکلات موجود اهتمام بیشتری داشته باشند.

وی، ناترازی انرژی برق، گاز و آب، پایین بودن سلامت غذایی کیفیت تولید و استاندارد صادرات محصولات غذایی، مازاد تولید مرکبات و شلتوک برنج، نبود پایداری بازار مرکبات و شلتوک برنج، پایین بودن عملکرد در هکتار مرکبات، پایین بودن توان بازاریابی و رقابت واحدهای کوچک و متوسط صنایع غذایی، ضعف بازاریابی لجستیک زیر ساخت حمل و نقل ترکیبی برای ترانزیت و صادرات کالاهای استان، شکاف در کارایی زنجیره ارزش تولیدات بخش های اقتصادی را از جمله مسایل مهم و اولویت دار در حوزه های رشد اقتصادی مازندران عنوان کرد.

مقام عالی دولت در مازندران خاطرنشان کرد: عواملی که در رشد اقتصادی استان موثر است باید در قالب یک شبکه و زنجیره ای کامل طراحی شود تا علاوه بر بهره وری بیشتر، می توان از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده در چندین مرحله نیز جلوگیری کرد.

نوری با بیان اینکه هم اکنون مازندران با یکهزار و ۵۵۱ مگاوات ناترازی برق، یک میلیون مترمکعب ناترازی گاز در روز مواجه است که از موانع اصلی در دستیابی به اهداف از پیش تعیین شده است، اظهار کرد: در زمان حاضر ۴۰ هزار و ۲۷۰ هکتار از اراضی کشاورزی این استان با تاترازی آب مواجه است.

استاندار مازندران: لازمه دستیابی به رشد اقتصادی پایدار تقویت زیرساخت‌ها است

استاندار مازندران، بازسازی ناوگان حمل و نقل جاده ای با شرایط بین المللی، توسعه و فعالسازی چهار شرکت کارگزاری صادراتی و ترانزیتی کالاهای استان با بهره گیری از حمل و نقل ترکیببی و مدیریت اطلاعات تولید صادرات و ترانزیت، تکمیل روروی ریلی بندرامیرآباد با ظرفیت حداقل ۳۵۰ هزار تن در سال، مناسب سازی و بازسازی خطوط ریلی بلاک بندرامیرآباد و محور هفت تن گدوک به طول ۱۰۰ کیلومتر با هدف افزایش سرعت بازرگانی واگن ها و حجم کالاهای صادراتی را از مهم ترین اقداماتی عنوان کرد که در دستیابی به رشد اقتصادی باید مورد توجه قرار گیرد.

نوری، تدوین و اجرای برنامه افزایش جذابیت و سهم بار ریلی، دریایی و هوایی استان به میزان ۱۰ درصد، برقی کردن خط ریلی شمال به گرمساری و اینچه برون با هدف کاهش شیب افزایش سرعت بازرگانی و حجم انتقال کالا را از دیگر اقداماتی عنوان کرد که باید مورد توجه بیش از پیش قرار گیرد.

وی بر لزوم شناسنامه دار کردن ۱۲۰ هزار باغ و ۲۱۵ هزار هکتار از اراضی شالیزای، تدوین و اجرای پرو تکل های ملی و بین المللی تولید و عرضه، بازسازی و بهسازی انبارها و ذخیره سازی، فعالسازی پنج کارخانجات کنستانتره مرکبات استان با ظرفیت ۱۴۱ هزار و ۲۰۰ تن در سال تاکید کرد و گفت که در صوت تحقق این مهم می توان به اهداف از پیش تعیین شده در رشد اقتصادی امیدوار بود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha