جواد حق لطفی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: عملیات اجرایی طرح های یاد شده در غالب زیرسازی، تعریض و بهسازی راه روستایی و به طول ۶۰ کیلومتر در بخش ها و نقاط مختلف روستاهای استان در حال انجام است.
وی اضافه کرد: احداث راه روستایی اسبمرد - بلوکان در بخش رودبار الموت، آسفالت حفاظتی محور گیلوان - آلتینکش، ساخت راه روستایی شیزر، احداث واریانت راه روستایی شیخلر- سماق اجرای رگلاژ و روکش آسفالت محور سیردان - لوشان در بخش طارم سفلی از جمله این طرح ها است.
حقلطفی، زیرسازی و آسفالت جاده ابراهیم آباد در بویین زهرا، احداث، تعریض، زیرسازی و آسفالت راه روستایی کذلک در آبیک، اجرای رگلاژ و روکش آسفالت محور ضیا آباد - نیکویه در تاکستان، احداث راه روستایی میزوج در شهرستان قزوین و زیرسازی و آسفالت راه روستای مشانه در آوج را از دیگر طرح های فعال در حوزه راههای روستایی این اداره کل اعلام کرد.
وی با بیان اینکه در سال جاری و با تامین سهمیه قیر رایگان برای راه های روستایی استان، طرح های مربوط به ساخت و بهسازی این راه ها سرعت خواهد گرفت، یادآور شد: در همین رابطه طرح های پیشنهادی در جلسات کمیته برنامه ریزی شهرستان ها ارایه شده تا با تامین اعتبارات استانی، کارها با سرعت بیشتری انجام شوند.
به گفته حقلطفی، در روزهای آینده نیز عملیات اجرایی ساخت و بهسازی هفت طرح دیگر در حوزه راه های روستایی و فرعی استان آغاز می شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان قزوین با ارایه گزارشی از وضعیت راه های روستایی این استان، تاکید کرد: هم اکنون ۷۰۰ کیلومتر راه روستایی در روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان نیاز به آسفالت دارد و از ۲ هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه روستایی دارای آسفالت نیز ۸۰۰ کیلومتر آن به دلیل عمر بالای آسفالت، عبور بارهای بیش از حد مجاز و تغییرات آب و هوایی نیازمند به بهسازی است.
وی، اعتبار مورد نیاز برای آسفالت و بهسازی مجموع این راهها را ۶۰ هزار میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: طی سال گذشته اقدامات ویژه ای برای بهسازی راه های روستایی انجام شد که انعقاد قرارداد با قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) یکی از آنها بود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان قزوین افزود: در قالب این قرارداد، ۱۵۰ کیلومتر از راه های روستایی بدون آسفالت استان قزوین تعریض و آسفالت خواهند شد.
نظر شما