علی محلوجی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: یک میلیون و ۵۷۷ هزار و ۴۷۰ قطعه جوجهریزی بهار امسال در واحدهای مرغداری شهرستان کاشان انجام شد.
وی خاطرنشان کرد: ۹۳۱ هزار و ۱۰۰ قطعه جوجهریزی در سه ماه نخست سال گذشته در واحدهای مرغداری کاشان انجام شد که گوشت استحصالی آن یک هزار و ۵۷۰ تن بود.
رییس جهاد کشاورزی کاشان اضافه کرد: حمایت دولت و مشارکت خوب مردم در زمینه تولید، تثبیت شرایط عرضه نهادههای دامی و متناسبسازی قیمت جوجه یک روزه از مهمترین عوامل رشد تولید گوشت سفید است.
محلوجی گفت: دولت به دنبال سیاست عرضه و تقاضا در تولید گوشت مرغ است تا این محصول در بازار قیمت واقعی خود را پیدا کند.
شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۴ هزار نفر در فاصله نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان است.
نظر شما