«رسول روبخش» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: با اجرای هشت مجتمع آبرسانی روستایی ۸۰ هزار نفر از جمعیت روستایی این شهرستان زیرپوشش قرار میگیرند.
وی احداث هشت مجتمع آبرسانی روستایی را ضروری دانست و افزود: یکی از عوامل مهم اجرایی نشدن این مجتمعها، اختصاص پیدا نکردن به موقع اعتبارات بوده که نارضایتیهایی را نیز برای اهالی روستاها به وجود آورده است.
سرپرست شرکت آب و فاضلاب ملایر ادامه داد: در حال حاضر مجتمع آبرسانی دهلق به بهرهبرداری رسیده و ۲ مجتمع آبرسانی شهید سلیمانی علیآباد دمق و هزار جریب در دست اجراست و بخشی از مجتمع شهید سلیمانی سالهای گذشته اجرایی شد.
روبخش بیان کرد: به علت افزایش فرسودگی شبکه و لولههای آب و فاضلاب در سطح روستاها و عدم خدماتدهی، مردم ناراضی هستند و با وجود کمبود اعتبارات، از کمکهای خیرین استفاده میکنیم.
وی با بیان اینکه خیرین لوله و تجهیزات را تهیه، آب و فاضلاب هزینه اجرا و مردم نیز هزینه حفاری را تامین میکنند، گفت: به تازگی شبکه آبرسانی روستای مُکرّبی با کمک خیرین و مردم اجرایی شد.
سرپرست شرکت آب و فاضلاب ملایر با تاکید بر اینکه احداث مجتمعهای آبرسانی روستایی نیازمند تامین اعتبارات از محل پروژههای ملی است، خواستار حمایت مدیران استانی و شهرستانی و نمایندگان مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی برای به نتیجه رسیدن مجتمعهای آبرسانی روستایی شد.
روبخش با بیان اینکه این شهرستان دارای ۶ شهر ملایر، سامن، ازندریان، جوکار، اسلامشهر آقگل و زنگنه و ۲۰۶ روستای دارای سکنه است، افزود: تعداد کل مشترکان آب در شهرستان ملایر حدود ۱۰۷ هزار و ۷۲۸ فقره است که از این تعداد ۸۰ هزار و ۵۰۷ فقره شهری و ۲۷ هزار و ۲۲۱ فقره روستایی است.
وی با بیان اینکه ۷۱ هزار و ۵۰۰ فقره انشعاب مربوط به شهر ملایر است، بیان کرد: ملایر دارای ۱۳ مخزن ذخیره آب در بخش شهری به حجم ۵۶ هزار و ۸۰۰ متر مکعب و ۱۴۸ مخزن زمینی و هوایی به حجم ۲۳ هزار متر مکعب در بخش روستایی است.
روبخش ادامه داد: این شهرستان دارای حدود ۱۵۰۰ کیلومتر شبکه آبرسانی و خط انتقال است که ۴۷۷ کیلومتر از شبکه آبرسانی و ۵۷ کیلومتر خط انتقال آب در بخش شهری و ۵۷۴ کیلومتر از شبکه توزیع و ۳۶۳ کیلومتر خط انتقال آب در بخش روستایی قرار دارد.
به گزارش ایرنا؛ از ۲۰۸ روستای دارای سکنه شهرستان ملایر، ۱۳۸ روستا با تعداد مشترکان ۲۷ هزار و ۲۲۱ مورد زیرپوشش شرکت آب و فاضلاب است.
نظر شما