به گزارش خبرنگار ایرنا، «لطیف صادقی» روز یکشنبه در نشست ستاد اربعین شهرستان دهلران، اظهار کرد: سال گذشته ۷۰ میلیارد ریال برای سایت جدید اربعین با وسعت ۳.۵ هکتار در ۲ مسیر رفت و برگشت زائران اربعین هزینه شد که امسال نیاز است سایر بخشهای آن نیز تکمیل شود.
وی افزود: دهلران یکی از مسیرهای اصلی ورود و خروج زائران اربعین به استان است که باید در راستای خدمات رسانی مطلوب به زائران، برنامه ریزی و اهتمام ویژهای انجام شود.
فرماندار ویژه دهلران با تاکید بر اجرای تمهیدات ویژه در خدماترسانی به زائران با توجه به شرایط آب و هوایی و فصل گرم سال در ایام اربعین، گفت: اربعین حسینی یک جریان فرهنگی است و خدماترسانی به زوار یک افتخار برای مردم مرزنشین دهلران به شمار میآید.
صادقی خاطرنشان کرد: باید از این ظرفیت بزرگ، برای معرفی شهرستان دهلران در همه عرصهها استفاده شود و همچون گذشته خادم شایستهای برای زائران عتبات عالیات و اربعین حسینی باشیم.
وی با اشاره به برپایی موکبهای مردمی برای پذیرایی و استقبال از زائران عتبات عالیات، یادآور شد: مردم دهلران در سالهای گذشته در خدمت به زائران سنگ تمام گذاشتند و به طور قطع این روند امسال با قدرت دنبال می شود و دستگاههای اجرایی عضو ستاد اربعین شهرستان نیز در این راستا از همه ظرفیتها بهره خواهند گرفت تا شاهد تسریع در خدمت به زائران باشیم.
فرماندار ویژه دهلران اضافه کرد: این شهرستان آماده ارائه خدمات و پذیرایی از زائران است و برنامهریزیها و پیگیریها برای ارائه هر چه بیشتر و بهتر خدمات نیز در دستور کار مسئولان قرار دارد.
صادقی راهاندازی مرز چیلات را فرصتی کم نظیر برای شهرستان دهلران برشمرد و تاکید کرد: فعال شدن این مرز ضمن توسعه صادرات و اشتغال، نقش موثری در سفره مرزنشینان دارد.
وی با قدردانی از زحمات دستگاههای خدماترسان برای طراحی و آمادهسازی سایت جدید اربعین شهرستان دهلران، گفت: موکبهای این شهرستان ساماندهی شده و آماده خدمات رسانی به زوار هستند.
امام جمعه دهلران نیز در این نشست از مردم این شهرستان به خاطر خدمت به زائران اربعین در سال های گذشته قدردانی کرد و گفت: مردم ولایتمدار دهلران در طول سالهای گذشته ثابت کردهاند با عشق به امام حسین(ع) در خدمت زائران هستند و امسال هم به طور بهتر و بیشتر از گذشته در خدمت به زوار پای کار خواهند بود.
حجت الاسلام سید محسن موسوی تاکید کرد: توجه به زیرساختهای جادهای دهلران و از همه مهمتر توجه به این شهرستان از بودجههای اربعین به صورت ویژه مد نظر مسئولان استان باشد.
وی تصریح کرد: کمیتههای مردمی اربعین تشکیل شده و نسبت به برنامه ریزی برای برپایی موکبها برای پذیرایی از زائران اربعین اقدام خواهند کرد.
معاون سیاسی فرماندار ویژه دهلران نیز بر همگرایی فرهنگی هیات های مذهبی و مردم تأکید کرد و گفت: هسته اصلی هیات های مذهبی مردم هستند و در همه زمینههای فرهنگی در ایام اربعین میتوانند فعالیت کنند.
نعمت الله حاتمی از تشکیل کمیته های ۱۶ گانه اربعین در شهرستان خبر داد و افزود: هر یک از این کمیته ها وظایفی بر عهده دارد که باید با نشست های تخصصی امورات خود را دنبال کنند.
در پایان این جلسه، آخرین اقدام ها، برنامهها و سیاستهای فرهنگی اربعین پیشرو ارائه شد و مورد بحث و تبادل نظر اعضای ستاد اربعین شهرستان دهلران قرار گرفت.
شهرستان دهلران در ۲۳۰ کیلومتری جنوب غربی مرکز استان ایلام قرار دارد.
نظر شما