به گزارش ایرنا، اسماعیل خوشوقت روز چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: راه اندازی مرکز دوم تعویض پلاک در شهر کرمان پیش بینی شده است ضمن اینکه عملیات تعویض پلاک خودرو به صورت الکترونیکی نیز قابل انجام است و افراد برای بازدید خودرویی باید به مراکز تعویض پلاک مراجعه کنند.
وی بیان اینکه ۶۱ هزار و ۵۳۲ مورد خدمات تعویض پلاک طی سال جاری در مراکز تعویض پلاک استان کرمان انجام شده است اظهار داشت: تعویض پلاک خودروهای شخصی در تمام شهرستان ها انجام می شود اما خودروهای دولتی و عمومی برای تعویض پلاک باید به مرکز استان کرمان مراجعه کنند.
جان باختن ۴۳ نفر در تصادفات شهری کرمان/ آمار کاهشی است
وی با بیان اینکه طی سه ماهه نخست سال جاری ۴۳ نفر در تصادفات داخلی شهری این استان جان خود را از دست دادهاند گفت: این آمار در مدت مشابه سال گذشته ۷۵ نفر بوده که حدود ۳۲ نفر کاهش را نشان میدهد.
وی با بیان اینکه تعداد مجروحان تصادفات درون شهری استان کرمان طی سه ماهه نخست سال گذشته ۲ هزار و ۵۰۳ نفر بوده است افزود: این تعداد در مدت مشابهه سال جاری به ۲ هزار و ۸۹۳ نفر افزایش یافته است.
وی ادامه داد: معابر شهری کرمان، رفسنجان، سیرجان، جیرفت و ارزوئیه بیشترین فوتیهای تصادفات سال جاری را به خود اختصاص داده اند.
تعداد دوربین های پلاک خوان در کرمان افزایش می یابد
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمان با تاکید بر اینکه دوربین های نظارتی زیادی در سطح شهر فعال و روشن هستند گفت: تعداد دوربین های پلاک خوان این استان و شهر کرمان نیز بزودی افزایش خواهد یافت.
وی افزود: پلیس استان کرمان روزانه با حدود هزار و ۵۰۰ خودرو با تخلف سرعت غیرمجاز برخورد می کند اظهار داشت: همچنین به منظور تامین سلامت و آرامش جامعه پلیس ضمن جریمه یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی رانندگانی که مصرف مشروبات الکلی دارند خودرو این افراد را نیز توقیف می کند.
۱۹ هزار نفر از ۶۷ هزار شرکت کننده آزمون های رانندگی در کرمان موفق به اخذ گواهی نامه شده اند
سرهنگ خوشوقت تصریح کرد: ۶۷ هزار و ۵۵۲ نفر در آزمون های راهنمایی و رانندگی استان کرمان در سال جاری شرکت کرده که از این تعداد ۱۹ هزار نفر موفق به دریافت گواهینامه شده اند.
وی به لزوم وجود آموزشگاه های راهنمایی و رانندگی در برخی شهرستان های استان کرمان اشاره کرد و ادامه داد: این آموزش های ویژه در برخی از شهرستان های استان راه اندازی شده و ۲ آموزشگاه نیز در کرمان در دست انجام است.
وی افزود: بزودی ۲ آموزشگاه ویژه رانندگی نیز در جنوب استان کرمان افتتاح می شود.
افزایش مبلغ جرایم تخلفات رانندگی
رییس پلیس راهور استان کرمان با اشاره به افزایش مبلغ جرایم رانندگی از ۲۳ تیرماه سال جاری در سراسر کشور ادامه داد: در همین راستا برای تخلف حرکات نمایشی و مارپیچ با خودرو در سطح معابر جریمه ۵۰۰ هزار تومانی و برای سبقت غیرمجاز جریمه ۷۰۰ هزار تومانی تعیین شده است.
وی مقدار وجه جریمه عبور خودرو از چراغ قرمز را ۴۰۰ هزار تومان اعلام کرد و اظهار داشت: تخلف تجاوز از سرعت مجاز نیز از ۱۵۰ تا ۵۰۰ هزار تومان جریمه دارد.
سرهنگ خوشوقت تصریح کرد: پلیس برای تخلف پارک دوبله خودرو ۹۰ هزار تومان و پارک یا توقف در محل توقف ممنوع ۱۰۰ هزار تومان جریمه تعیین کرده است.
۴۰۰ هزار تومان جریمه برای تخلف استفاده از تلفن همراه حین رانندگی
وی گفت: پلیس برای تخلف حادثه ساز استفاده از تلفن همراه حین رانندگی نیز ۴۰۰ هزار تومان جریمه در نظر گفته است.
سرهنگ خوشوقت با اشاره به اینکه تخطی از سرعت مجاز و حرکت با سرعت غیرمجاز نیز ۴۰۰ هزار تومان جریمه در بر دارد ادامه داد: استفاده نکردن از کمربند ایمنی در بزرگراه و آزادراهها ۱۵۰ هزار تومان و در مرکز استان نیز ۵۰ هزار تومان جریمه دارد.
وی با تاکید بر اینکه جرایم در نظر گرفته شده برای تخلفات رانندگی در شهرستان ها مقدار کمتری دارند گفت: پلیس در راستای برقراری نظم و آرامش در جامعه به اشکال مختلف همواره در تلاش است.
به گزارش ایرنا، دولت با هدف بازدارندگی نرخ جریمه مربوط به تخلفات رانندگی، مبالغ جریمه ها را در سال جدید مورد بازنگری قرار داد که سرانجام نرخ های جدید از ۲۳ تیرماه اجرایی شده است.
در جدول نرخنامه جدید در مجموع نرخ ۱۷۴ عنوان تخلف رانندگی در سه سطح «کلانشهرها، مراکز استانها، جاده های بین شهری و مناطق آزاد تجاری و صنعتی»، «سایر شهرها» و «روستاها و راههای روستایی» مورد بازنگری قرار گرفته است.
در نرخنامه جدید، حرکات پرخطر در رانندگی، سبقت غیرمجاز، دنده عقب، سبقت غیرمجاز، رانندگی در حالت مستی و غیرارادی و نیز عبور از چراغ قرمز بیشترین مبالغ جریمه ها را به خود اختصاص داده اند.
آخرین تغییرات مربوط به نرخ جریمه تخلفات رانندگی مربوط به سال ۱۳۹۴ بود یعنی در هشت سال گذشته با وجود افزایش تورم، این نرخها ثابت مانده بود. همین امر سبب شده بود تا جریمههای رانندگی چندان برای رانندگان متخلف بازدارند نباشد.
نتیجه این تخلفات در بروز حوادث منجر به جرح و فوت راننده، سرنشین و حتی عابران پیاده مشهود است؛ به طوری که براساس اعلام پلیس راه کشور در ۱۱ ماهه پارسال بیش از ۱۸ هزار و ۵۰۰ نفر از هموطنان در تصادفات رانندگی جان خود را از دست دادند.
به گفته سردار حسن مومنی، در بیش از ۸۰ درصد تصادفات جادهای نقش چهار عامل اصلی «سرعت غیرمجاز، سبقت غیرمجاز، عدم توجه به جلو و خستگی و خوابآلودگی» مشهود است که عامل انسانی دارد.
نظر شما