محمد قادری احسانپور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه پرداخت کمک هزینه معیشتی برای دهک های پایین جامعه هدف است تا بتوانند حداقل های نیاز زندگی خود را تامین کنند اظهار کرد: مبلغ مستمری از ۱۰ میلیون ریال تا ۳۲ میلیون ریال براساس بُعد خانوار متغیر است.
پشت نوبتی برای دریافت مستمری وجود ندارد
وی ادامه داد: مددجویان در دولت های پیش سه تا چهار سال پشت نوبت دریافت خدمات مستمری بودند که در سه سال گذشته خانوادهای پشت نوبت دریافت خدمات مستمری قرار ندارد.
معاون امور توانبخشی اداره کل بهزیستی استان همدان گفت: افزایش سهم کمک هزینه مسکن خانوادههای دارای ۲ عضو معلول به بالا، برداشتن سقف پرداخت بیمه بازنشستگی مددجویان، برقراری مستمری تمامی مددجویان پشت نوبت، برقراری حق پرستاری و حق نگهداری در منزل معلولان و بیماران ضایعه نخاعی و برگزاری نخستین آزمون استخدامی ویژه معلولان از خدمات شاخص به جامعه هدف اداره کل بهزیستی استان همدان بوده است.
قادری احسانپور با بیان اینکه حق پرستاری به افراد دارای معلولیت در خانواده با هدف کمک به ارتقای سلامت فرد دارای معلولیت شدید و خیلی شدید بسترگرا و ضایعه نخاعی سینهای، کمری و گردنی پرداخت میشود افزود: چهار هزار و ۵۰۰ نفر معلول شدید و خیلی شدید و معلول ضایعه نخایی حق پرستاری به مبلغ ۲۱ میلیون ریال ماهانه دریافت می کنند.
وی یادآور شد: فرد دارای معلولیت نیاز به استقلال و عزت فردی دارد که پرداخت حق پرستاری زمینه را برای رسیدن به این دو، مهیا میسازد.
معاون امور توانبخشی اداره کل بهزیستی استان گفت: بهزیستی همدان ۴۲ هزار توان یاب و کم توان را تحت حمایت خود دارد که این عمل خداپسندانه و در جهت رفع نیازهای کم توانان و ناتوانان است.
۹۰ میلیارد ریال تجهیزات توانبخشی برای مددجویان خریداری شد
قادری احسانپور اظهار کرد: ۹۰ میلیارد ریال تجهیزات توانبخشی شامل عصا، ویلچر، سمعک و اقلام مختلف توانبخشی با توجه به نیاز شهرستانها خریداری شده است و نیز ۱۲ هزار بسته پوشینه بهداشتی امسال بین مددجویان توزیع شد.
وی ادامه داد: ارایه و توزیع اقلام مختلف توانبخشی براساس نیازسنجی های انجام شده در شهرستانها و کمیته های توانبخشی استان به مددجویان است.
پرداخت مبلغ ۳۵ میلیارد ریال برای مناسب سازی مسکن مددجویان
معاون امور توانبخشی اداره کل بهزیستی استان گفت: در خصوص مناسب سازی مسکن مددجویان سال گذشته مبلغ ۳۵ میلیارد ریال کمک هزینه بلاعوض پرداخت شده است.
قادری احسانپور یادآور شد: برای مناسب سازی منزل، تغییرات سرویس بهداشتی و تردد به حیاط یا آشپزخانه محل زندگی توان یابان هزینه پرداخت می شود و اگر مناسب سازی مربوط به محله زندگی آنها باشد با شهرداری و اگر مربوط به محل کار باشد با دستگاه مربوطه هماهنگ می شود.
وی از رشد ۵۰ درصدی پرداخت هزینه مناسب سازی مسکن مددجویان در سالجاری خبر داد و افزود: در سال گذشته سقف پرداخت ۳۰۰ میلیون ریال بوده و امسال سقف پرداخت با توجه به تورم افزایش پیدا میکند و تاکنون ابلاغیه برای پرداخت نیامده است.
معاون امور توانبخشی اداره کل بهزیستی استان گفت: تمام شهروندان در صورت داشتن مشکل مناسب سازی می توانند به سامانه معبر با شماره ۳۰۰۰۰۱۲۳۲۲ پیامک ارسال کنند.
حدود یک سوم جمعیت استان همدان به صورت مستقیم و غیرمستقیم زیرپوشش خدمات سازمان بهزیستی قرار دارند.
استان همدان حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما