به گزارش خبرنگار ایرنا، علی اصغر امامیون روز دوشنبه به رسانه ها بیان کرد: ۲۰۰ هکتار از اراضی منطقه رودبار دامغان به کشت لوبیا اختصاص دارد.
وی با اشاره به رقمهای لوبیا در مناطق آستانه، آهوانو، کلاته، بادله، دیباج، نمکه و تویه شهرستان دامغان، افزود: در این منطقهها انواع لوبیا سفید، قرمز، عروس، لیما و چیت کشت شده است.
این مسوول افزود: ۱۵۰هکتار از ۲۰۰ همتار لوبیاکاری دامغان از نوع لوبیا چیتی کشت شده که پیشبینی میشود ۴۰۰ تن لوبیا از این اراضی برداشت شود.
وی گفت: کشت حبوبات در این منطقه در راستای اجرایی کردن برنامه ابلاغی الگوی کشت محصولات زراعی و به منظور تامین بخشی از غذای مورد نیاز کشت شده است.
به گفته وی، رعایت تناوب زراعی مناسب برای حفظ حاصلخیزی خاک زراعی از دیگر اهداف کشت حبوبات در منطقه رودبار بوده است.
مدیر جهاد کشاورزی دامغان اضافه کرد: کشت حبوبات با هدف رعایت تناوب زراعی در برنامه کشت بهاره شهرستان در سال زراعی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ قرار گرفت و برداشت لوبیا از دهه اول مهر در منطقه رودبار آغاز میشود و تا نیمه دوم آبان ادامه دارد.
به گزارش ایرنا، استان سمنان با بیش از ۵۳ هزار بهرهبردار، سالانه در مجموع بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی شامل زراعی، باغی، دام و طیور و آبزیان تولید میکند که بخش عمدهای از این تولیدات مازاد بر نیاز مردم استان سمنان است.
از کل گستره بخش کشاورزی استان سمنان ۸۷ هزار هکتار بخش زراعی، ۷۰ هزار هکتار باغ و ۴۰ هزار هکتار آیش است.
تولیدات بخش زراعی استان سمنان سالانه ۹۲۰ هزار تن و میزان محصولات باغی سالانه ۴۸۰ هزار تن است و سالانه بیش از ۲۹۰ هزار تن نیز انواع محصولات دامی در استان سمنان تولید میشود.
بیش از ۵۰ درصد از گستره استان سمنان به میزان پنج و ۲ دهم میلیون هکتار نواحی بیابانی است و ۳۵۰ هزار هکتار را جنگل و سه و هشت دهم میلیون هکتار را مرتع شامل می شود.
از ۹ و هفت دهم میلیون هکتار گستره استان سمنان ۱۹۸ هزار هکتار اراضی کشاورزی است.
نظر شما