ناصر تردست روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این میزان حدود ۴۱ هکتار از باغ های شهرستان به سطح زیر کشت میوه شلیل و ۳۹۶ هکتار نیز باغ هلو بوده و این روزها باغداران مشغول چیدن محصول از این باغهای هستهدار هستند.
وی ادامه داد: از این میزان سطح زیرکشت با متوسط عملکرد حدود ۱۰ تن در هر هکتار، پیشبینی میشود در مجموع بیش از سه هزار و ۷۰۰ تن محصول برداشت شود.
کارشناس مسوول واحد باغبانی جهادکشاورزی مهاباد اضافه کرد: محصول برداشت شده علاوه بر تامین نیاز شهرستان در صورت مازاد به شهرهای اطراف نیز ارسال میشود.
تردست ارقام کشت شده هلو را انجیری، زعفرانی، ردتاب و آلبرتا و ارقام کشت شده شلیل را شبرنگ و شیشهای عنوان کرد.
وی گفت: کار برداشت ارقام میانرس آغاز شده است و تا اواخر مرداد ماه ادامه دارد و از اوایل شهریورماه تا نیمه اول مهرماه نیز برداشت ارقام دیررس این محصول در این شهرستان آغاز خواهد شد.
به گزارش ایرنا، شهرستانهای ارومیه، میاندوآب، نقده، اشنویه و مهاباد جزو شهرستانهایی است که بیشترین سطح باغهای هلو را دارد.
مهاباد در مجموع حدود ۱۱ هکتار باغ میوه دارد که از این مقدار بیش از هشت هزار و ۵۰۰ هکتار بارور بوده که بیشترین مقدار آن به میوههای دانهدار از جمله سیب اختصاص یافته است.
مهاباد با داشتن بیش از ۸۰ هزار هکتار اراضی مستعد باغی و کشاورزی یکی از قطبهای مهم تولید محصولات کشاورزی در جنوب آذربایجانغربی محسوب میشود.
نظر شما