علی باقری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در سال ۱۴۰۱ در مجموع ۲ هزار و ۱۰۰ و در سال ۱۴۰۰ نیز ۲۱۹ میلیارد ریال و در سال ۹۹ نیز ۵۴ میلیاردر ریال اعتبار در قالب پرداخت تسهیلات به شرکتهای تعاونی مازندران اختصاص یافته بود که تمام تعهدات دراین بخش نیز به طور کامل محقق شد.
وی از افزایش ۲ برابری صادرات محصولات شرکتهای تعاونی مازندران در چند سال اخیر خبر داد و خاطرنشان کرد: در حالی که شرکتهای تعاونی این استان در سال ۹۹ در مجموع ۲۳ میلیون و ۵۰۰ دلار و در سال ۱۴۰۰ نیز ۲۴ میلیون و ۶۰۰ دلار صادرات داشتند این میزان در سال ۱۴۰۱ به ۴۰ و در سال ۱۴۰۲ نیز به ۴۶ میلیون دلار افزایش یافت.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران، عمده صادرات محصولات تولیدی شرکت های تعاونی مازندران را شامل کاغذ، فلورین، خاویار، سیم و کابل، چیپس، سویا، ورق های یو پی وی سی، رنگ های صنعتی و ساختمانی و انواع میوه شامل هلو، نارنگی و پرتقال و کارتن و به مقصد کشورهای آذربایجان، ترکیه، عراق، افغانستان، روسیه، پاکستان، ژاپن وبحرین اعلام کرد.
باقری افزایش بی سابقه تشکیل تعانیهای توسعه روستایی با هدف توجه به ایجاد اشتغال و افزایش سطح درآمد روستاییان در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته خبر داد و تصریح کرد: در حالی که در سال ۱۴۰۰ در مجموع ۱۲ و در سال ۱۴۰۱ نیز ۱۶ شرکت تعاونی توسعه روستایی در مازندران تشکیل شده بود، با اقدامات و تلاشهای صورت گرفته این میزان در سال گذشته به ۴۶ شرکت افزایش یافت.
از مجموع ۱۴ هزار و ۶۳۰ تعاونی تشکیل شده در مازندران، هفت هزار و ۸۰۶ تعاونی در بخشهای مختلف از جمله کشاورزی، صنعتی، خدماتی، تولیدی، توزیعی، مسکن و عمران در مازندران مشغول فعالیت هستند و بقیه غیرفعال و راکد هستند.
تعداد اعضای تعاونیهای فعال استان ۱۲۲ هزار و ۴۰۳ نفر است که در مقایسه با سایر شرکتها، بخش خدمات با ۲ هزار و ۶۹۶، کشاورزی با ۲ هزار و ۱۶۲ و بخش صنعت نیز با یکهزار و ۳۹۷، مسکن با ۳۵۵، تامین نیاز مصرف کنندگان با ۱۹۱ و تامین نیاز تولید کنندگان با با ۱۵۲ شرکت، بیشترین تعداد تعاونیهای فعال و ثبت شده را در مازندران تشکیل میدهند.
نظر شما