به گزارش ایرنا، سردار حسین حکمتیان روز یکشنبه در نشست با خبرنگاران کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج، اظهار کرد: ۱۰ موکب در مرز شلمچه مستقر است و در مسیر شلمچه تا گچساران چهار موکب مستقر است.
وی افزود: شهرستان های باشت و گچساران طریق الکربلایی هستند و از کشورهای افغانستان و پاکستان زائران زیادی از استان ما عبور می کنند و بیش از ۱۷ موکب در این طریق الکربلا هستند.
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در مسیرهای دهدشت به یاسوج، در مسیر کاکان و در همه جاده های مواصلاتی استان موکب وجود دارد و خلا موکب در مسیر وجود ندارد.
سردار حکمتیان عنوان کرد: خدمات بهداشتی و درمانی، پخت و پز و اسکات در این موکب ها ارائه می شود و علاوه بر آن همه پیوست فرهنگی دارند.
وی عنوان کرد: همه ظرفیت های ستاد عتبات و عالیات مردمی است و هیچ پولی از سازمانی دریافت نمی کنیم بنابراین نیازمند پشتیبانی مردم و خیران هستیم.
وی تاکید کرد: با توجه به گرمای بی سابقه هوا در عراق نیاز به آب معدنی و مایعات و همچنین دستگاه یخ ساز وجود دارد.
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: درب باب المهدی در پایانه مرزی شلمچه مستقر شده است تا مردم برای تکمیل آن کمک کنند.
سردار حکمتیان ابراز کرد: سایت شلمچه مربوط به این استان تکمیل نیست و همچنان زیرساختهای آن ناقص است و نیاز به توجه ویژه دارد.
چنانچه مردم استان از مجموع ۸۰۰ هزلر نفر، هر کدام در طول یک سال مبلغ ۱۵ هزار تومان کمک کنند سهم استان ما در بازسازی عتبات عالیات محقق می شود.
امسال استقبال مردم از بزرگترین رویداد فرهنگی در جهان بسیار مطلوب به نظر می رسد و تلاش شده خدمات رسانی به زوار اربعین حسینی به نحو خوبی انجام شود.
موکب های استان کهگیلویه وبویراحمد از ۶۰ مورد در سال گذشته به ۸۵ موکب شناسنامه دار افزایش یافته است.
نظر شما