مجید حاتمی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، افزود: پیش از راهاندازی سامانه خودنویس معاملات ملکی در دفاتر مشاوران املاک انجام و استعلام مالکیت ملک، توسط مشاوره املاک دریافت میشد، لذا امکان تخلف و کلاهبرداری وجود نداشت.
وی اضافه کرد: این در حالیست که اکنون هر فرد میتواند با مراجعه به دفاتر خدماتی یا کافینتها که از هیچگونه دانش و تخصصی در حوزه املاک برخوردار نیستند، معاملات خود را ثبت کند.
به گفته وی کافینتها و دفاتر خدماتی علاوه بر دریافت مبالغ هنگفت بابت ثبت معامله در سامانه خودنویس و دریافت کد، هیچ مسئولیتی بابت عواقب و پیامدهای معامله انجام شده نمیپذیرند و در نتیجه به نظر میرسد که در صورت ادامه این روال، میزان تخلف و کلاهبرداری در حوزه املاک به شدت افزایش یابد.
وی تأکید کرد: اجازه دسترسی عموم مردم به پنل ثبت معاملات ملک بدون هیچگونه نظارت بر معاملات انجام شده، بستر را برای سوءاستفاده افراد سودجود فراهم میکند.
نائب رئیس کمیسیون قوانین و مقررات اتاق اصناف ایران خاطرنشان کرد: اگر پنل ثبت تا زمان بهبود زیرساختهای لازم، تحت نظر مشاوران املاک قرار داشته باشد بیشک بخش قابل توجهی از تخلفات ملکی کاهش پیدا میکند.
نظر شما