به گزارش خبرنگار ایرنا، بیژن دارایی روز یکشنبه در نشست هماندیشی با مجموعه انتظامی استان در دادگستری اظهار کرد: کشت گیاهان ممنوعه خشخاش و شاهدانه از نگرانیهای لرستان و برخی استانهای همجوار و در سطح ملی است اگر در قوانین این حوزه به ویژه ضمانت اجراهای کیفری بازنگری نشود اثرگذاری اقدامات مقطعی خواهد بود.
وی همچنین بر لزوم آگاهیبخشی پیشگیرانه و هشدارهای قضایی و پلیسی به مردم بهویژه بهرهمندی از ظرفیت رسانه ملی و سایر رسانههای مجازی تاکید کرد و افزود: بخش قابلتوجهی از جرائم و آسیبهای اجتماعی ناشی از عدم آگاهی مردم است.
معاون دادگستری لرستان در خصوص برخی اقدامات پیشگیرانه در حوزه سرقت عنوان کرد: سال گذشته در مقایسه با سال ماقبل با کاهش سرقت در استان مواجه بودیم و این دستاورد ناشی از پیادهسازی برنامههای پیشگیرانه و تشکیل قرارگاه مبارزه با سرقت در ذیل این معاونت بود.
دارایی اضافه کرد: با این حال متاسفانه سرقت همچنان جرم اول استان است و میطلبد نیروی انتظامی در خصوص دستگیری متهمان و محکومان متواری جدیت بیشتری به خرج دهد.
وی با اشاره به نقش سازمانهای مردم نهاد در پیشگیری از جرائم و آسیبهای اجتماعی بیان کرد: در کل کشور به دلیل عدم وجود ضمانت اجرا و نداشتن تشکیلات منسجم و به ویژه عدم حمایتهای مالی مناسب بجز مواردی اندک، سایر سازمانهای مردمنهاد تنها اسم ظاهری را یدک میکشند و نمیتوان به کارکرد پیشگیرانه آنها امیدی داشت.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری لرستان بر لزوم بازنگری در قوانین به ویژه در خصوص ضمانت اجرا تاکید و اجازه به تمامی نهادها رای برای تاسیس سازمانهای مردم نهاد متناسب با رسالت کاری خود از راهکارهای حل این مساله عنوان کرد.
نظر شما