به گزارش خبرنگار ایرنا. علی محمدپناه روز سه شنبه در نشست خبری اظهار کرد: این جشنواره در محورهای مختلف از جمله پیشگیری از اعتیاد، گفت و گو محور کردن مقابله با مواد مخدر و نقش مردم و سمن ها در پیشگیری از اعتیاد برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه آثار در بخشهای خبر، مصاحبه، گزارش، یادداشت، فیلم، اینفوگرافیک، عکس و پوستر در جشنواره شرکت داده می شود، افزود: علاقمندان می توانند در هر بخش سه اثر به دبیرخانه ارسال کنند و آثار باید از شهریور امسال تا پایان اسفند در نشریات یا خبرگزاریها منتشر شده باشد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان در بخش دیگری از سخنانش گفت: براساس برنامهریزی صورت گرفته، فاز ۲ کمپ ماده ۱۶ در سنندج راهاندازی میشود تا مشکلی برای نگهداری معتادان متجاهر نداشته باشیم.
محمدپناه با اشاره به اینکه ۳۴ معتاد بهبود یافته در حال بازگشت به آغوش خانواده هستند، افزود: در حال حاضر۳۰۰ معتاد متجاهر در مرکز ماده ۱۶ سنندج نگهداری می شوند، ضمن اینکه این افراد، حرفه یاد می گیرند.
وی با بیان اینکه ۹۲ سمن در حوزه آسیبهای اجتماعی فعالیت دارند، اضافه کرد: مبارزه با مواد مخدر باید مردم محور باشد تا فعالیت کمیتههای این شورا مثمر ثمر باشد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان با بیان اینکه تفاهم نامه همکاری با دستگاههای فرهنگی از جمله آموزش و پرورش امضا شده است، ادامه داد: کانون یاریگران زندگی در اغلب مدارس ایجاد شده است.
محمدپناه با بیان اینکه تا پایان سال ۱۴۰۴، در همه روستاها باید کانون یاریگران زندگی تشکیل شود، اضافه کرد: ۱۶ کمپ ترک اعتیاد در شهرهای استان ( غیر از سروآباد) فعالیت دارند.
وی یادآور شد: در حال حاضر ۷۹ مرکز کاهش آسیب در استان داریم که ۱۰ مورد دولتی و بقیه خصوصی است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در کردستان آمار شهدای مقابله با توزیع کنندگان و قاچاقچیان مواد مخدر را در کشور چهار هزار نفر اعلام کرد و افزود: در استان کردستان ۱۷ نفر در راه مقابله با مواد مخدر شهید شده اند.
محمدپناه، تریاک و مشتقات آن را با ۳۵ درصد بیشترین مواد مخدر مصرفی در کردستان اعلام کرد و افزود: مصرف شیشه با ۲۴ درصد، هرویین ۲۱ درصد، هشیش ۱۲ و سایر مواد نیز با ۸ درصد در ردههای بعدی مصرف مواد مخدر در استان قرار دارند.
نظر شما