سید مهدی سرکشیک روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، افزود: چهار واحد کشتارگاه شامل ۲ واحد کشتارگاه دام و ۲ واحد کشتارگاه طیور و همچنین چهار مجتمع دامی شامل دامشهر، باقرآباد، لبن و قنوات در این استان فعال است.
وی اضافه کرد: بهطور متوسط روزانه بین یکهزار و ۲۰۰ تا یکهزار و ۵۰۰ راس دام سبک و ۵۰ تا ۶۰ هزار دام سنگین در استان کشتار میشود.
وی ادامه داد: جمعیت دام سبک در استان ۵۰۰ هزار راس و دام سنگین و شیری نیز ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار راس میباشد.
سرکشیک بیان کرد: بهطور میانگین بین ۳۰ تا ۶۰ هزار قطعه طیور در استان کشتار میشود که این عدد متغیر است و میزان آن را عرضه و تقاضا در بازار مشخص میکند.
وی با بیان اینکه ۲۵ مرکز بستهبندی گوشت قرمز، مرغ و ماهی در استان فعال است، خاطرنشان کرد: کنترل، پیشگیری و مبارزه با بیماری دام و طیور رسالت اصلی دامپزشکی است که منجر به امنیت غذایی میشود.
وی افزود: از ابتدای امسال تاکنون، ۱۵ هزار و ۲۹۹ کیلوگرم فراورده خام دامی در مراکز عرضه استان کشف و معدوم شدهاست.
سرکشیک اضافه کرد: بازرسان اداره کل دامپزشکی قم از ابتدای امسال تاکنون، ۶ هزار و ۶۸۰ بازرسی از مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی و طیور انجام دادهاند.
وی ادامه داد: اداره نظارت بر بهداشت عمومی شهرستان قم متشکل از ۶ اکیپ سیار و یک اکیپ ثابت از ساعت ۶ صبح تا ۲۱ شب در سطح شهر و در اداره دامپزشکی قم فعالیت میکنند.
وی خاطرنشان کرد: علاوه بر اینکه در کلیه مراکز تحت نظارت دامپزشکی مسوولان و ناظران فنی و بهداشتی بهطور تمام وقت مشغول هستند، بازرسان فرآوردههای از سایر مراکز از جمله قصابیها، مرغ فروشیها، کبابیها و رستورانها بازرسی انجام میدهند.
به گفته سرکشیک، شهروندان میتوانند در صورت مشاهده تخلف با شماره ۱۵۱۲ و یا ۳۶۶۴۲۷۸۹ و ۳۶۶۴۲۷۹۰ تماس بگیرند.
نظر شما