عبدالرضا سیداحمدی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: کشت پاییزه برای حدود ۹۱۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی خوزستان در نظر گرفته شده است که بیش از ۷۱۰ هزار هکتار مربوط به گندم دیم و آبی، ۵۵ هزار هکتار مربوط به کلزا و بقیه اراضی به کشت چغندرقند و سایر محصولات پاییزه اختصاص خواهند یافت.
وی با اشاره به پیگیریهای انجام شده برای تامین نهادههای کشت پاییزه افزود: با توجه به برنامهریزی که در تابستان انجام شد مشکلی برای تامین آب کشت پاییزه نخواهیم داشت.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: علاوه بر بذر خودمصرفی کشاورزان، ۵۲ هزار تن بذر گواهی شده گندم آماده توزیع بین کشاورزان است؛ برای تامین بذر چغندرقند و کلزا نیز مشکلی وجود ندارد و بذرها آماده تحویل به کشاورزان هستند.
سیداحمدی به پیگیریهای انجام شده برای تامین کودهای شیمیایی فسفاته، اوره و پتاسه موردنیاز کشاورزان اشاره کرد و افزود: برای تامین سوخت کشتهای پاییزه هماهنگیهای لازم با شرکت پخش فرآوردههای نفتی خوزستان در حال انجام است.
وی اظهار امیدواری کرد با تامین به موقع نهادههای موردنیاز کشت پاییزه که اول مهر با کشت چغندرقند آغاز میشود، نقش موثری در خودکفایی محصولات کشاورزی ایفا کنیم.
به گزارش ایرنا، سالانه حدود ۱۷/۸ میلیون تن انواع محصولات زراعی و باغی در استان خوزستان تولید میشود که این میزان حدود ۲۰ درصد مواد غذایی کشور است.
نظر شما