نماینده مجلس:‌ برق صنایع و بخش کشاورزی در استان‌های کم‌برخوردار قطع نشود

شهرکرد- ایرنا- نماینده مردم شهرستان‌های لردگان، خانمیرزا و فلارد در مجلس شورای اسلامی گفت:‌ برق صنایع و بخش کشاورزی در استان‌های کم‌برخوردار به‌هیچ عنوان نباید قطع شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید روح‌الله موسوی بیدلی روز سه‌شنبه در نشست هم‌اندیشی نمایندگان مردم چهارمحال و بختیاری در مجلس شورای اسلامی با رییس شورای راهبری کمیته بهبود محیط کسب‌وکار و همچنین معاون حقوقی و امور مجلس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران تاکید کرد: روزانه ۵۰ تا ۵۵ هزار مگاوات برق در کشور تولید می‌شود و میزان روزانه مصرف برق ایران در روزهای گرم تابستان ۷۷ هزار مگاوات بوده که با کسری ۱۷ هزار مگاواتی مواجه است.

وی افزود: این در حالی است که در زمان کسری برق کشور باید برق صنایع با تاب‌آوری بالا مشمول قطعی شود.

موسوی به لحاظ کردن مشکلات مرتبط با ناترازی انرژی در برنامه هفتم توسعه کشور اشاره و تصریح کرد: امروز ناترازی انرژی یک تهدید در سطح ملی است این می‌توانست یک فرصت باشد.

وی یادآور شد: نبود پایانه‌های صادراتی،‌ مشکل تامین منابع مالی برای تولیدکنندگان و نبود شرکت‌های بزرگ حمل‌ونقل از مهم‌ترین مشکلات چهارمحال و بختیاری به‌شمار می‌رود.

نماینده مردم شهرستان بروجن در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: هم‌اکنون بسیاری تولیدکنندگان در استان با مشکل تامین مالی مواجه هستند، اما نمی‌توانند تسهیلات بانکی دریافت کنند.

نماینده مجلس:‌ برق صنایع و بخش کشاورزی در استان‌های کم‌برخوردار قطع نشود

غلامرضا میرزایی تاکید کرد: باید از صدور بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های لحظه‌ای جلوگیری شود تا مشکلات پیش روی تولیدکنندگان، بازرگانان و صنعت‌گران کاهش یابد.

وی اظهار داشت: اتاق‌های بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و استان‌ها می‌توانند در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی مشارکت کنند.

نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، سامان، ‌فرخ‌شهر و بن در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به ضربه‌های سنگین ناترازی انرژی به مناطق کمتربرخوردار کشور گفت: قرار نیست ناترازی انرژی برای واحدهای تولیدی بزرگ جبران شود اما واحدهای تولیدی کوچک ضرر خواهند کرد.

نماینده مجلس:‌ برق صنایع و بخش کشاورزی در استان‌های کم‌برخوردار قطع نشود

احمد راستینه هفشجانی تاکید کرد: به‌همین منظور باید براساس برنامه هفتم توسعه تمامی واحدهای تولیدی بزرگ کشور برق مورد نیاز را با ایجاد نیروگاه‌های کوچک متناسب با واحد خود تامین کنند.

وی افزود: همچنین در توزیع یارانه‌ها،‌ واحدهای تولیدی بزرگ‌تر سهم بیشتری از یارانه‌های پنهان دارند و واحدهای کوچک کمترین سهم را دریافت می‌کنند که بازنگری در این خصوص ضروری است.

راستینه تصریح کرد: سهم چهارمحال و بختیاری از کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی به‌ویژه صنایع مادر به‌شدت پایین و بیش‌ترین سهم را در کارخانه‌ها و واحدهای کوچک تولیدی دارد به‌همین علت قطعی برق برای واحدهای تولیدی کوچک ضربه‌های جبران‌ناپذیری وارد می‌کند.

وی یادآور شد: در همین راستا باید سهم کارخانه‌های مادر در تولید انرژی براساس برنامه هفتم توسعه مورد توجه و نظارت قرار گیرد.

به گزارش ایرنا،‌۹۲ درصد واحدهای تولیدی چهارمحال و بختیاری کوچک است.

نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، سامان، ‌فرخ‌شهر و بن در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در برنامه هفتم توسعه به سند آمایش سرزمینی، توزیع عادلانه واحدهای تولیدی کلان و مادر و تکمیل زنجیره‌های ارزش توجه شده است.

راستینه تاکید کرد: احیا و تقویت نقش نظارتی مجلس شورای اسلامی، مشکل قانون و اجرای آن را برطرف می‌کند.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری ۱۲ شهرستان با بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha