"سیدزاهدین چشمهخاور" روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: اجرایی شدن این پروژه با هدف اصلاح نقاط حادثهخیز و بهبود کیفیت مسیر در دست اقدام است.
وی افزود: این محور به دلیل نزدیکی به مرز بینالمللی مهران و حجم بالای تردد، از اهمیت ویژهای برخوردار است و با توجه به وضعیت نامناسب روکش آسفالت قبلی و گزارشهای متعدد از بروز حوادث رانندگی، اجرای این پروژه ضروری تشخیص داده شد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان ایلام عنوان کرد: مهمترین اقدامات انجام شده علاوه بر روکش آسفالت در این محور، احداث سه دوربرگردان همسطح، احداث سرعتکاههای استاندارد با نصب علائم مناسب،تعریض و بهسازی مسیر است.
چشمهخاور ادامه داد: تکمیل این پروژه به طور چشمگیری ایمنی مسیر را افزایش داده و رضایت کاربران جادهای را به دنبال خواهد داشت و همچنین، با روانسازی ترافیک و کاهش زمان سفر، به بهبود شرایط اقتصادی منطقه نیز کمک خواهد کرد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای ایلام یادآور شد: اعتبار این پروژه از محل اعتبارات سازمان راهداری کشور و از محل قرارداد هزار و ۱۰۰ میلیارد ریالی بهسازی و روکش راههای شهرستان مهران تامین میشود.
به گزارش ایرنا، شهر مرزی مهران در استان ایلام با حدود ۲۳۰ کیلومتر فاصله با بغداد نزدیکترین شهر مرزی کشورمان به پایتخت عراق و عتبات عالیات این کشور است که امروز به کانون فعالیتهای صادراتی و تردد زوار با کشور همسایه تبدیل شده است.
روزانه به طور متوسط ۶۰۰ کامیون حامل کالای صادراتی و بازرگانی از مرز بینالمللی مهران پس از تشریفات گمرکی به کشور عراق صادر می شود.
شهرستان مرزی مهران در ۸۵ کیلومتری جنوب غربی ایلام قرار دارد.
نظر شما