دکتر حسن براتی زاده روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: این طرح های بهداشتی و درمانی شامل مرکز دیالیز رازوجرگلان، خانه بهداشت روستایی «سوخسوهاشم» و خانه بهداشت روستایی «گز» است.
وی افزود: مرکز دیالیز رازوجرگلان در زمینی به مساحت ۱۲۰ متر مربع احداث و ۳۰ میلیارد ریال برای تامین تجهیزات و سه دستگاه دیالیز هزینه شده است.
براتی زاده ادامه داد: پیش از این سه مرکز بیمارستان امام علی(ع) بجنورد، بیمارستان امام خمینی(ره) شیروان و مرکز درمانی جوادالائمه(ع) دیالیز بیماران استان را انجام می دادند و بیماران رازوجرگلانی برای دریافت خدمات درمانی به شهر بجنورد مراجعه می کردند.
معاون توسعه و مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی خراسانشمالی گفت: ۱۲ بیمار دیالیزی تاکنون در این شهرستان شناسایی شدند که دیگر نیازی نیست برای دریافت خدمات به مراکز درمانی بجنورد مراجعه کنند.
وی یادآور شد: خانه های بهداشت روستایی گز و سوخسوهاشم نیز هر یک در زیربنای ۷۵ متر مربع احداث و حدود ۲۰ میلیارد ریال برای ساخت آنها هزینه شده است.
شهرستان رازوجرگلان با ۶۲ هزار نفر جمعیت از داشتن بیمارستان بیبهره است و مردم این منطقه ناگزیرند برای دریافت خدمات درمانی فاصله چند ۱۰ کیلومتری آن تا شهرستان مانه و سملقان و یا بجنورد، مرکز استان خراسان شمالی را طی کنند.
این شهرستان هم مرز با کشور ترکمنستان بوده و دارای سه بخش مرکزی، جرگلان و غلامان است.
نظر شما