غلامرضا عشاقی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شبکههای آبیاری و زهکشی مورد اشاره در شهرستانهای چادگان، مبارکه، سمیرم، تیران و کرون، لنجان، دهاقان و برخوار اجرا شده است.
وی اضافه کرد: برای اجرای پروژه مورد اشاره بالغ بر ۹۷ میلیارد ریال هزینه شده است.
مدیر امور مهندسی آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی اصفهان با بیان اینکه این شبکه ها در قالب ۹ پروژه ایجاد شدند، خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت حفظ منابع آبی در حوضه زاینده رود، هشت پروژه نیز در این ناحیه اجرا شد.
عشاقی با بیان اینکه کمبود منابع آبی در استان اصفهان مشهود است، تاکید کرد: توزیع مناسب و صحیح آب در مزارع از نکات اصلی کشاورزی بهشمار می رود و بر همین اساس اجرای پروژههای مهندسی آب و خاک از جمله شبکههای آبیاری و زهکشی ضروری است.
وی تصریح کرد: تخصیص بودجه کافی از محل اعتبارات استانی، ملی و مولدسازی برای ایجاد زیرساختهای مورد نیاز پروژههای فنی مهندسی از جمله شبکههای آبیاری و زهکشی متناسب با اهداف برنامه هفتم توسعه ضروری است.
به گزارش ایرنا، مجموع اراضی زراعی قابل کشت استان اصفهان حدود ۴۸۵ هزار هکتار است که در سال هایی که میزان بارش طبیعی است، حدود ۷۰ درصد آن به کشت محصولات زراعی مانند انواع غلات، حبوبات و محصولات علوفهای، جالیزی و انواع سبزی و صیفی اختصاص مییابد.
نظر شما