پارک علم و فناوری خراسان رضوی در پی عقد تفاهمنامه با آکادمی علوم ترکمنستان است

مشهد- ایرنا- رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی گفت: در مسیر ارتقای روابط و همچنین دیپلماسی فناوری به دنبال امضای تفاهمنامه با مرکز فناوری آکادمی علوم ترکمنستان برای گسترش همکاریهای دانش بنیان هستیم.

علی اسماعیلی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با اشاره به حضور در همایش و نمایشگاه بین المللی فناوری پیشرفته 2024 Tech-Hi کشور ترکمنستان افزود: این نمایشگاه روز سه شنبه هفته گذشته با حضور نمایندگانی از کشورهای مختلف از جمله آذربایجان، روسیه، ترکیه، ژاپن، انگلستان، آلمان، کره جنوبی، مالزی، ازبکستان، چین و مسوولان پارک علم و فناوری خراسان رضوی به نمایندگی از کشورمان آغاز به کار کرد.

وی ادامه داد: موضوع این نمایشگاه که با پخش برخط سخنان رییس جمهوری ترکمنستان و با حضور جمعی از مقامات عالی رتبه این کشور، سفرا و دیپلمات‌های مقیم عشق آباد آغاز به کار کرد در حوزه های فناوریهای شهرهای هوشمند، فناوریهای نوین ساخت و ساز، فناوریهای نوین صنعتی، انرژی سبز، فناوریهای صرفه جویی در مصرف آب، دولت الکترونیک و فناوری مالی بود.

رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی گفت:در حاشیه این نمایشگاه و ضمن بازدید از برخی غرفه ها، نشستی با رییس پارک فناوری ترکمنستان نیز برگزار شد و توانمندی های کشورمان در زمینه های مختلف در همکاری با همسایه شمال شرقی مورد بررسی قرار گرفت.

اسماعیلی افزود: فرصت‌های تعامل در زمینه توسعه بازار فناوری و حضور شرکت‌های فناور در بازارهای ۲ کشور از جمله مواردی بود که مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت انعقاد تفاهمنامه مشترک و برگزاری تورهای تخصصی از برنامه های آینده پارک علم و فناوری خراسان رضوی و پارک فناوری کشور ترکمنستان خواهد بود.

وی ادامه داد: شرکت های فناور کشورمان علاقه مند به حضور در بازار کشور ترکمنستان هستند و البته انتظار دارند که مطالعات بازار و شناسایی توانمندی ها توسط بخش دولتی و پارک علم و فناوری انجام شود تا با حمایت هایی که صورت می پذیرد بتوانند با این کشور به ارتباط مناسبی دست پیدا کنند.

رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی گفت: عقد قرارداد و تفاهمنامه در کشور ترکمنستان مراحل خاص خود را دارد که بایستی طی شود و این امر نیازمند صرف زمان و انرژی به دلیل ساختار خاص این کشور است.

اسماعیلی افزود: نیازهای این کشور با توجه به جمعیت پنج میلیون نفری و همچنین حجم منابع طبیعی به عنوان چهارمین کشور دارای ذخایر گاز باید مورد بررسی قرار گیرد از جمله این موارد می توان به موضوع صنایع غذایی و همچنین حوزه های زیرساختی نظیر ساخت و ساز اتوبان و برج های اداری و ساختمانی تا حوزه فناوری اشاره کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha