روح اله صالحی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به حمایت کمیته امداد از مددجویان دارای بیماری خاص و صعبالعلاج، افزود: از ابتدای تاسیس کمیته امداد، این نهاد، خدمات متنوعی را در حوزه بهداشت، درمان و بیمه ارائه کرده است.
وی اظهار داشت: یکی از خدمات ویژه این نهاد، حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج بوده که در این باره نیز فعالیت های متعددی صورت گرفته است.
مدیرکل کمیته امداد استان زنجان خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه مددجویان دارای بیمارهای صعب العلاج کمیته امداد هم نیازمند و هم بیمار هستند، این نهاد در ابتدا تعریف بیماری صعبالعلاج را مشخص و اعلام کرد که بیماریهای پرهزینه و طولانی مدت، بیماری صعبالعلاج است.
صالحی با بیان اینکه در حال حاضر ۲ هزار و ۴۱۰ بیمار خاص و صعب العلاج و ۷۰۰ شخص دارای سوء تغذیه از خدمات کمیته امداد بهره مند هستند، اضافه کرد: تعداد افرادی که از فرانشیز درمانی بهره مند شدند نیز هفت هزار و ۶۴۳ نفر بوده است.
وی افزود: از دیگر خدمات درمانی ارائه شده توسط کمیته امداد، واریز حق بیمه زنان سرپرست خانوار و مجریان طرحهای اشتغال، پرداخت کمک هزینههای درمانی در قالب بیمه مکمل، کمک هزینه نگهداری سالمندان در منزل، تامین تجهیزات درمانی مورد نیاز مددجویان و بیماران خاص و صعبالعلاج تحت حمایت است.
مددجویان تحت حمایت کمیته امداد جمعیتی نزدیک به ۵۰ هزار نفر هستند که از این تعداد ۱۸ هزار و ۸۴۹ نفر سالمند بوده و ۱۵ هزار و ۵۷۸ خانوار معادل ۵۶ درصد در روستاها زندگی می کنند.
۳۱ هزار و ۴۶۸ نفر معادل ۶۶.۹ درصد از کل مددجویان کمیته امداد استان از زنان سرپرست خانوار هستند که از حمایتهای مختلف این نهاد بهره مند میشوند.
چهار هزار و ۹۳۰ فرزند محسنین هم اکنون تحت حمایت کمیته امداد استان هستند و ۳۱ هزار و ۴۵۷ حامی در حال حاضر در قالب طرح اکرام ایتام و محسنین با کمیته امداد همکاری میکنند.
نظر شما