«محسن خیرمند» روز یکشنبه در نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم شهرستان فراهان افزود: موضوعات پیشگیری از وقوع جرم در مناطق مختلف باید با رویکرد بومی گزینی دنبال شود و امروزه تردیدی نیست که یک نسخه واحد راه علاج در پیشگیری و کاهش آسیبهای اجتماعی نیست.
وی بیان کرد: معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان مرکزی اقدام به تدوین سه سند در حوزه پیشگیری از سرقت، تصادفات، خشونت و خودکشی با در نظرگرفتن شرایط اقلیمی شهرستانهای استان کرده است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان مرکزی گفت: در مناطق شهری شهرستان فراهان، دوربینهای کنترل سرعت وجود ندارد و این موضوع کمبودی است که انتظار میرود شهرداریهای شهرستان به ویژه شهرداری فرمهین نسبت به هوشمندسازی معابر اقدام کند.
خیرمند افزود: علیرغم تکلیف قانونی، شاهد بینظمی و اهمال در برگزاری جلسات میزنماد شهرستان هستیم که این موضوع به هیچ عنوان پذیرفته نیست.
این مقام قضایی استان مرکزی گفت: فلسفه میز نماد برگزاری اورژانسی جلسات است چرا که گذشت زمان، باعث از دست رفتن فرصت در رفع آسیب میشود.
وی تصریح کرد: آموزش و پرورش شهرستان مکلف به برگزاری جلسات میزنماد با نمایندگان ثابت دستگاههای عضو است چرا که در رفع آسیبهای پیرامون دانشآموزان، سیاست غیرقضایی در دستور کار است.
معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان مرکزی گفت: نبود اورژانس اجتماعی در شهرستان فراهان، رافع مسئولیت بهزیستی در مداخلات نیست اگرچه انتظار میرود پیگیریهای لازم برای راه اندازی مرکز ۱۲۳ در شهرستان انجام شود.
خیرمند افزود: گزارشهایی در خصوص وقوع تخلفات در کمپ ترک اعتیاد شهرستان واصل شده که نیاز به پیگیری جدی متولیان دارد و در صورت عدم اصلاح وضع موجود، تغییر ساختار اداره کمپ نیاز است.
وی ادامه داد: افراد دارای اعتیاد هم، از شرافت و منزلت انسانی برخوردارند و کسی حق تعدی به آنان را ندارد و قرار نیست افرادی که وظیفه خدماترسانی به مددجویان اعتیاد را دارند به دنبال سوء استفاده از این قشر آسیب پذیر باشند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان مرکزی گفت: به دنبال مچ گیری از دستگاهها نیستیم و هدف این است که یاریگر دستگاهها در انجام بهتر تکالیفشان در حوزه پیشگیری از جرم و آسیب باشیم.
شهرستان فراهان از توابع استان مرکزی است و در این منطقه بیش از ۳۰ هزار نفر جمعیت زندگی میکنند.
نظر شما