ثبت بیشترین بارش استان تهران در ورامین/ بارش‌های پاییز کمتر از نرمال است

تهران- ایرنا- رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور با اشاره به بارش‌های شب گذشته در پایتخت و استان تهران گفت: ایستگاه ورامین بیشترین میزان بارش را با ۱۴.۲ میلی‌متر ثبت کرد.

«صادق ضیائیان» امروز (یکشنبه) در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: پس از ایستگاه ورامین، ایستگاه فیروزکوه با ۱۴.۱ میلی‌متر، لواسان ۱۰.۷ میلی‌متر، شمیران ۸.۸ میلی‌متر، شرق تهران ۷.۹ میلی‌متر، آبعلی ۶.۵ میلی‌متر، تهران ۴.۸ میلی‌متر، مرکز ژئوفیزیک دانشگاه تهران ۳.۴ میلی‌متر، فرودگاه امام خمینی(ره) سه میلی‌متر و چیتگر ۲.۴ میلی‌متر در مکان‌های بعدی قرار گرفتند.

وی بیان‌داشت: این بارش‌ها در ارتفاعات و به ویژه قلل کوه‌ها به شکل برف بوده است.

این مقام مسئول خاطرنشان‌کرد: برای امروز و به‌ویژه امشب به احتمال زیاد بارش‌هایی را در پایتخت خواهیم داشت و از فردا شاهد خروج سامانه خواهیم بود.

وی با اشاره به بارش‌ها در دیگر مناطق کشور، گفت: امروز بارش‌ها در استان‌های البرز، ارتفاعات البرز مرکزی در استان‌های مازندران، سمنان، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، کرمان، خراسان جنوبی و شمال سیستان و بلوچستان خواهد بود، ضمن اینکه بارش‌های روز جاری در استان‌های مازندران، گلستان و خراسان شمالی خطرناک بوده و ممکن است با سیلاب و آب‌گرفتگی معابر همراه باشد.

ضیائیان ادامه‌داد: فردا (دوشنبه) از شدت بارش‌ها کاسته خواهد شد و بارش‌های خفیف‌تری در ارتفاعات البرز و استان‌های مازندران و سمنان، همچنین خراسان شمالی (به‌ویژه منطقه شرق آن)، شمال خراسان رضوی و برخی نقاط سیستان و بلوچستان شاهد خواهیم بود.

وی اضافه‌کرد: پس‌فردا (سه شنبه) سامانه جدید از شمال غرب کشور وارد خواهد شد و منجر به وقوع بارش‌هایی در شمال آذربایجان‌های غربی و شرقی، گیلان و اردبیل خواهد شد. این سامانه در روز چهارشنبه با بارش‌هایی در گیلان، گلستان و خراسان شمالی همراه خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور یادآوری کرد: همان‌طوری که پیشتر هم عنوان شد، انتظار می‌رود بارش‌هایی کمتر از نرمال و کمتر از میانگین بلندمدت در پاییز امسال در کشور به وقوع بپیوندد، هرچند پیش‌بینی‌های فصلی به‌طور کلی از دقت ۶۰ تا ۷۰ درصدی برخوردار است.

وی تصریح‌کرد: البته این بدان معنی نیست که هیچ بارشی را شاهد نباشیم، بلکه مجموع بارش‌هایی که در این فصل به وقوع می‌پیوندد نسبت به میانگین بلندمدت پایین‌تر خواهد بود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha