به گزارش خبرنگار ایرنا، سید محمدرضا طالبی روز سه شنبه در نشست شورای ساماندهی سالمندان استان گفت: مراکز بهداشتی درمانی دوستدار سالمند در استان با هدف ارائه خدمات بهتر به این قشر از ضروریات است که راهاندازی آن باید سرعت گیرد.
وی با اشاره به لزوم تخصیص ۱۰۰ درصدی اعتبار طرح تجهیز کلینیکهای تخصصی دوستدار سالمند افزود: شهرداری بیرجند با برنامههای مناسب شهر دوستدار سالمند، طرحهایی را در هفته سالمندان اجرایی کند.
معاون استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر لزوم مناسب سازی ورودی ادارات گفت: رتبه برخی ادارات در ارزیابیها بسیار پایین است که قابل قبول نیست و دسترسی به مسوولان برای افراد معلول و سالمند نیز باید آسان باشد.
وی اظهار کرد: برای هفته سالمندان از هفتم تا دوازدهم مهر برنامههایی در صدا و سیما پیش بینی شود تا کارشناسان این حوزه مطالبی را ارائه کنند.
طالبی بر اجرای برنامههای غنی و اثرگذار در هفته سالمندان تاکید کرد و گفت: برنامه ریزی جشنواره ویژه سالمند در این هفته ضروری است تا بتوانیم به شکل منسجم تکریم این قشر را انجام دهیم.
وی تصریح کرد: همه دستگاههای اجرایی در این جشنواره میتوانند از بازنشستگان خود تجلیل کنند اگرچه این موضوع نباید محدود و منحصر به هفته سالمندان باشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی گفت: خدمات رسانی به سالمندان باید فرهنگ سازی شود و هفته دوم مهر نمادی از این موضوع است.
وی کسب رتبه سوم کشوری برای خراسان جنوبی در اجرای سند استانی سالمندان را شایسته تقدیر عنوان کرد و گفت: این موفقیت نشان میدهد خراسان جنوبی جزو سه استان برتر در این حوزه است.
طالبی اضافه کرد: دوران سالمندی راهی است که پیش روی همه انسانها قرار دارد و اگر به این دوران برسیم نیازمند تکریم و احترام هستیم.
وی تسهیل امور سالمندان را از وظایف قانونی و عرفی دستگاههای اجرایی برشمرد و گفت: انتظاری که اکنون سالمندان از قشر جوان دارند فردا برای نسلهای بعدی ایجاد میشود در نتیجه امیدواریم هر فردی در هر جایگاهی به وظایف خود عمل کند تا خدمات شایسته به سالمندان ارائه شود.
معاون استاندار خراسان جنوبی افزود: لازم است برنامههای نرم افزاری برای تسهیل امور سالمندان در استان آماده شود تا بتوان در قالب آموزش به جامعه هدف ارایه کرد.
در این نشست ۱۲ دستگاه اجرایی که در اجرای سند سالمندان استان بیشترین همکاری را با دبیرخانه داشتند، تجلیل شدند.
نظر شما