به گزارش ایرنا؛ حضور حجتالاسلاموالمسلمین «حبیب الله غفوری» روز یکشنبه در همایش نماز که به همت سپاه حضرت نبیاکرم (ص) برگزار شد با یادآوری اینکه توجه به نماز در حقیقت توجه به زیربناییترین و بنیانیترین امر معنوی است، بیان کرد: وجوب حکم نماز بهدلیل نیاز خداوند متعال به نماز نبوده است؛ چراکه خداوند بینیاز مطلق است.
وی تصریح کرد: واجبشدن نماز در هر روز و آنهم پنجوقت بهصورت گسترده در اوقات شبانهروز برای مصلحت بنده بوده است تا در دام شیاطین نیفتد. برای اینکه بنده بتواند از پس مشکلات این دنیا بربیاید و با هواهای نفسانی و وسوسه های شیطانی مبارزه کند.
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه افزود: اگر انسان دوام ذکر داشته باشد و همیشه به یاد خدا باشد در هیچ مشکلی در زندگی در نمیماند و زندگی برای او بنبست ندارد؛ بهدلیل اینکه بلافاصله به خداوند متعال پناه میبرد.
حجتالاسلاموالمسلمین غفوری با اشاره به اینکه در بین همه عبادات واجب، تنها عبادتی که جز در موارد استثنا قابل ترک نیست، نماز است؛ عنوان کرد: دلیل که اجازه داده نشده است که نماز ترک شود، همین است که یاد خدا نباید قطع شود. یاد خدا برای هدایت انسان شبیه اکسیژنی است که تنفس میکنیم تا جسم زنده بماند؛ اگر یاد خدا قطع شود، روح دچار آسیب میشود و حقیقت وجودی انسان میمیرد.
امام جمعه کرمانشاه با بیان اینکه نماز حلقه اتصال بین آسمان و زمین است، تصریح کرد: اگر قرار بر این است که انسان هدایت شود، در صراط مستقیم حفظ شود، ارتباط بنده با خدا بهطور مستمر برقرار باشد و یک عامل معنوی همواره در همه عرصههای زندگی به داد انسان برسد، آن نماز است و مجموعه اینها همه معطوف به نماز است.
وی با ذکر این نکته که در کتب فقهی آمده است که نماز، ملاک و معیار است؛ خاطرنشان کرد: اگر نماز قبول شود بقیه اعمال نیز قبول میشود و اگر نماز رد شد، بقیه اعمال جایگاهی ندارند؛ حتی جهاد در راه خدا و انفاق مالی.
نماینده ولیفقیه در استان کرمانشاه در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه وجود مقدس حضرت فاطمه زهرا (سلاماللهعلیها) حلقه اتصال عصر نبوت و عصر امامت است، گفت: آن شخصیت باعظمتی که سلسله انبیا را به سلسله اولیای خدا و ائمه طاهرین (س) متصل میکند، این بانوی بزرگواری است که هم دختر پیامبر خاتم (ص) است، هم همسر اولین امام و سرسلسله امامان معصوم و هم مادر ۱۱ امام بعد است. بههمینجهت فاطمه زهرا (س) در عالم خلقت و در پیشگاه خدای متعال و همچنین نزد انبیا و اولیا جایگاه ویژهای دارد.
نظر شما