به گزارش ایرنا، این کنفرانس دو روزه با حمایت گروه مهندسی صنایع دانشگاه فردوسی مشهد و با هدف گسترش دانش فنی و تبادل نظر علمی و فنی پژوهشگران و خبرگان دانشگاه و صنعت برگزار می شود.
دبیر دهمین کنفرانس بینالمللی مهندسی صنایع و سیستمها در حاشیه برگزاری آن به خبرنگار ایرنا گفت: ارائه آخرین یافتههای پژوهشی و همچنین بهرهبردن از یافتههای جدید برای به کارگیری در بخش صنعت و جامعه برنامهریزی شده است، از این رو تمام پژوهشگران، صاحبنظران، متخصصان و علاقمندان در رشتههای مهندسی صنایع، مدیریت و سیستمها مخاطب اصلی این کنفرانس دو روزه هستند.
دکتر حمیده رضوی افزود: کنفرانس سالانه بین المللی مهندسی صنایع و سیستمها که اولین دوره آن در شهریور سال ۱۳۹۴ برپا شد، سعی دارد ارتباط بین صنعتگران و دانشگاهیان را با هم نزدیک تر کند.
وی بیان کرد: در این دوره از کنفرانس ۱۸۲ مقاله مورد پذیرش قرار گرفته است که بر اساس برنامه ریزی انجام شده ۷۰ مقاله به صورت پوستر دیجیتال با هدف حفاظت از محیط زیست و ۱۱۰ مورد نیز به صورت سخنرانی حضوری و مجازی ارائه می شود.
عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد افزود: در این دوره شاهد حضور ۲۰۰ نفر از شرکت های صنعتی و سازمانهایی هستیم که علاقهمند حوزه مهندسی صنایع و مدیریت هستیم و این موضوع باعث ارتباط بیشتر دانشگاه با این صنایع و سازمان ها خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه برگزاری این همایش ها در دانشگاه موجب بهره بردن دانشجویان از آخرین دستاوردهای علمی نیز میشود، اظهار کرد: سعی شده است تا مشوق های لازم برای حضور دانشجویان در این گونه همایش ها در نظر گرفته شود.
محورهای کنفرانس مهندسی صنایع و سیستم ها
دبیر کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع و سیستم ها با اشاره به محورهای این کنفرانس گفت: بهینهسازی به موضوعات الگوریتمهای ابتکاری و فرا ابتکاری، مکان یابی و چیدمان تسهیلات، حملونقل و مسیریابی، بهینهسازی تصادفی، توسعه پایدار و سیستمهای سبز، مدیریت نگهداری و تعمیرات، مدل سازی و بهبود فرایندها و مدیریت بهره ور، نوآوری و کارآفرینی، اقتصاد مهندسی و مدیریت مالی، تجارت الکترونیک و کسبوکار دیجیتال، بازاریابی دیجیتال، قیمتگذاری و مدیریت درآمد از جمله محورهای این کنفرانس است.
رضوی اظهار کرد: از دیگر محورهای این همایش می توان به مدیریت و کنترل پروژه، شبیهسازی، آمار کاربردی، مدیریت و کنترل کیفیت، محورهای کاربردی شامل مطالعات موردی و تجربیات صنعتی، انرژی، خدمات، محیط زیست و سیستمهای سلامت و در مهندسی ساخت و تولید به ایمنی و تحلیل ریسک و قابلیت اطمینان پرداخته خواهد شد.
وی در خصوص هوش مصنوعی و سیستمهای خبره افزود: در این همایش به زیر شاخه هایی همچون مدیریت دانش، تحول دیجیتال، بلاکچین و اینترنت اشیا، شهر هوشمند و مدیریت فناوری و سیستمهای اطلاعاتی پرداخته خواهد شد.
به گفته وی، اکنون هوش مصنوعی در تمام زمینه ها به صورت گسترده در حال کاربرد است و در مهندسی صنایع نیز در حوزه هایی مانند علوم داده و ابزارهای مختلف روش یادگیری ماشین، کنترل فرایندها و بهینه سازی در به دست آوردن پاسخ ها و کم کردن هزینه های مجموعه مورد استفاده قرار دارد.
کنفرانس بینالمللی مهندسی صنایع و سیستمها ۲۹ شهریورماه به کار خود پایان می دهد.
نظر شما