سید حمید حسینی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: امسال در این بازه زمانی ۲۲ پرواز بالگرد اورژانس هوایی برای امدادرسانی به ۲۷ مصدوم انجام شده است که در مدت مشابه سال گذشته ۲۱ پرواز بالگرد اورژانس هوایی برای امدادرسانی به ۲۴ مصدوم انجام شده بود.
وی ادامه داد: در تابستان امسال به ۱۵ مصدوم توسط اورژانس هوایی این دانشگاه امدادرسانی شد و خدمات پیش بیمارستانی دریافت کردند.
رییس اورژانس پیشبیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: این بیماران شامل موارد زایمان، تصادف، سقوط و کاهش هوشیاری بودند که از مجموع بیماران نجاتیافته، ۶۰ درصد به دلیل تصادفات و ۴۰ درصد به دلایل داخلی نیازمند امدادرسانی بودند.
حسینی افزود: عملیات نجات این بیماران در مناطق مختلفی از جمله سرولایت (برزنون و عبدالله گیو)، کلیدر، میان جلگه (شورود، عطاییه و سالاری)، فیروزه و حسنآباد انجام شده است.
وی اضافه کرد: بالگرد اورژانس هوایی نیشابور از شهریور ۹۷ راهاندازی شده است و تاکنون ۱۵ پد فرود برای آن در نظر گرفته شده است که از این تعداد، هشت پد فعال و هفت پد دیگر در حال ساخت است.
رییس مرکز مدیریت حوادث دانشگاه گفت: تیم هوانیروز شامل بهزاد وجدانی، حامد کارگزار، قاسم کریمی، جمال خیرآبادی و بشیر خیامی با تلاشهای شبانهروزی خود از ابتدای سال ۱۴۰۳ تعداد ۲۲ سورتی پرواز انجام داده است.
مرکز شهرستان ۴۰۰ هزار نفری نیشابور در جغرافیای مرکزی خراسان رضوی و در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.
مرکز اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با ۳۳ پایگاه عملیاتی شامل ۱۱ پایگاه شهری، ۱۸ پایگاه جادهای و یک پایگاه امداد هوایی، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، چهار پایگاه موتورلانس با تحت پوشش داشتن چهار شهرستان نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه به صورت شبانهروزی و رایگان به جمعیت تحت پوشش خدمات ارائه میدهد.
نظر شما