دوره آموزشی عاملین توسعه خوشه‌های کسب و کار کشور در سنندج برگزار شد

سنندج- ایرنا- سی و هفتمین دوره آموزشی عاملین توسعه خوشه‌های کسب و کار کشور با حضور ۲۶ نفر از مشاوران تراز اول کسب و کار در سنندج برگزار شد.

به گزارش ایرنا، سی و هفتمین دوره آموزشی عاملین توسعه خوشه های کسب و کار کشور به همت معاونت صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی کردستان در سنندج با حضور ۲۶ نفر از مشاوران تراز اول کسب‌وکار از سراسر کشور از ۲۴ شهریور آغاز شد و امروز بکار خود پایان داد.

معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران روز پنجشنبه به طور ویدئو کنفرانس در آیین اختتامیه این دوره آموزشی به بیان مهمترین موضوعات تخصصی و انتظارات سازمان در زمینه توسعه خوشه‌های کسب و کار پرداخت.

طهمورث لاهوتی اشکوری با تاکید بر مدل مداخله سازمان در توسعه کسب و کارها به صورت غیرمستقیم و به عنوان نهاد تسهیلگر، افزود: برگزاری دوره‌های عاملیت خوشه‌های کسب و کار به عنوان یکی از دوره‌های تخصصی توانمندسازی مشاوران و ماهیت متفاوت آن با سایر دوره‌های آموزشی یکی از برنامه های مهم و موثر این سازمان است که به طور مستمر دنبال می شود.

دوره آموزشی عاملین توسعه خوشه‌های کسب و کار کشور در سنندج برگزار شد

پیاده‌سازی سه پروژه توسعه خوشه‌ کسب و کار در کردستان

معاون صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی کردستان هم در این مراسم با اشاره به اینکه برای نخستین بار است که چنین دوره تخصصی‌ در کردستان برگزار می‌شود، اظهار کرد: این معاونت طی ۱۰ سال اخیر، سه پروژه توسعه‌ خوشه‌ای را در استان پیاده‌سازی کرده است.

علی رجبی ادامه داد: یکی از چالش‌های مهم پیش روی ما در اجرای پروژه‌های توسعه خوشه‌ های کسب و کار افزون بر محدودیت منابع مالی، کمبود نیروی انسانی متخصص بوده است.

وی با بیان اینکه با رایزنی و همکاری سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و با استفاده از امتیاز میزبانی این دوره، امیدواریم تا حدودی این چالش در استان مرتفع شود، افزود: علاوه بر این به روزآوری مطالعه فراگیر، شناسایی و اولویت‌بندی خوشه‌های کسب و کار کردستان نیز در حال انجام است تا با شناسایی ظرفیت‌های جدید به ویژه در بخش کسب و کارهای جوانان و بانوان، نقش جدی‌تری در حمایت از تولید و کارآفرینی ایفا کنیم.

معاون صنایع کوچک شرکت شهرک‌های صنعتی کردستان اضافه کرد: برنامه توسعه خوشه‌های کسب و کار مبتنی بر تجارب بین المللی موجود در این حوزه از جمله تجربه سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (UNIDO) و همچنین تجربه بومی پذیرفته شده در کشور است که در بیش از یک دهه اخیر با محوریت سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران به اجرا درآمده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha