یک‌هزار دستگاه آمبولانس جدید وارد ناوگان اورژانس کشور می‌شود

ساری- ایرنا- رییس سازمان اورژانس کشور گفت: یک‌هزار دستگاه آمبولانس جدید وارد ناوگان پایگاه‌های اورژانس سراسر کشور می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدجعفر میعادفر امروز -پنجشنبه- در مراسم رونمایی از آمبولانس‌های جدید اهدایی خیر بابلی به اورژانس بابل که در دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد اظهار کرد: برای رفع مشکلات ناشی از کمبود آمبولانس در پایگاه‌های اورژانس کشور که روند امدادرسانی را با چالش مواجه می‌کند، یک‌هزار دستگاه آمبولانس جدید به پایگاه‌های اورژانس کشور اضافه می‌شود.

وی افزود: برای ارتقای زیرساخت‌های اورژانس کشور نیازمند حمایت‌های خیرانی هستیم که دلسوزانه برای سلامتی شهروندان و جان هموطنان خود سرمایه‌گذاری می‌کنند.

رییس سازمان اورژانس کشور خاطرنشان کرد: ورود خیران برای گسترش زیرساخت‌های اورژانس ضروری است. در این زمینه با موافقت دولت خیرانی که قصد وارد کردن آمبولانس برای اورژانس کشور را داشته باشند از پرداخت هزینه گمرکی معاف شده‌اند.

میعادفر ضمن قدردانی از خیر بابلی که با سرمایه‌گذاری یک‌هزار و ۳۰۰ میلیارد ریالی ۱۰ دستگاه آمبولانس جدید و ۶ دستگاه موتورلانس خریداری کرد و بازسازی ۱۵ دستگاه آمبولانس ناوگان اورژانس را انجام داد، گفت: امیدواریم که این قبیل گام‌های ارزشمند خیران در بخش اورژانس کشور افزایش یابد و شاهد افزایش مشارکت خیران در حوزه سلامت باشیم.

وی به مشاوره موفق تلفنی یکی از کارشناسان اورژانس بابل برای نجات جان یک مادر و نوزاد و مورد توجه قرار گرفتن این اقدام در رسانه‌ها و جامعه گفت: اقدام ارزشمند این کارشناس اورژانس در بابل حتی تحسین مقام معظم رهبری را نیز به دنبال داشت. خدمات اورژانس در کشور بسیار گسترده و ارزشمند است و تلاش‌های کارکنان این مجموعه بر هیچ کسی پوشیده نیست.

یک‌هزار دستگاه آمبولانس جدید وارد ناوگان اورژانس کشور می‌شود

به گزارش ایرنا، دانشگاه علوم پزشکی بابل که در سال ۱۳۶۲ مجوز تاسیس دریافت کرد در سال ۱۳۶۴ نخستین گروه دانشجو را در این دانشگاه وارد شدند که این امر سبب شد تا این دانشگاه در بابل به عنوان اولین دانشگاه علوم پزشکی در شمال کشور فعالیت خود را آغاز کند.

این دانشگاه دارای ۱۰ دانشکده و پژوهشکده شامل دانشکده پزشکی، داروسازی، دندانپزشکی، پیراپزشکی، پرستاری و مامایی رامسر، دانشکده طب ایرانی، پردیس خودگردان، توانبخشی، بهداشت، پرستاری و مامایی و پژوهشکده سلامت می‌شود.

هفت بیمارستان شامل مرکز آموزشی درمانی شهید یحیی‌نژاد بابل، شهید بهشتی، آیت‌الله روحانی، کودکان امیرکلا، شهید رجایی بابلسر، مرکز درمانی تخصصی ناباروری فاطمه زهرا(س)، ۱۷ شهریور مرزیکلا و نیز ۲ کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امید مرکزی بابل و کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امید خوشرودپی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی بابل قرار دارند. سالانه ۷۰ هزار بیمار در بیمارستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی بابل بستری می‌شوند.

در حال حاضر این دانشگاه پزشکی در بابل بیش از چهار هزار ۳۰۰ دانشجوی داخلی و ۳۶۸ عضو هیأت علمی دارد که برای نخستین بار بیش از ۲۰ دانشجوی خارجی هم در این دانشگاه تحصیل خود را آغاز کرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha