مجوز دستفروشی به اتباع در تهران داده نمی‌شود/ دستفروشان مالیات نمی‌دهند

تهران بزرگ - ایرنا - مدیرعامل شرکت صنایع و ساماندهی مشاغل شهر تهران با بیان اینکه هر گونه دستفروشی در معابر جرم محسوب می‌شود، گفت: برنامه‌ای برای صدور مجوز برای دستفروشی اتباع خارجی در تهران نداریم، مجوزی در این باره صادر نمی‌شود.

سعید بیگی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با هر گونه دستفروشی در معابر برخورد قانونی می‌شود و اتباع خارجی هم از این قانون مستثنی نیستند.

مجوز دستفروشی به اتباع در تهران داده نمی‌شود/ دستفروشان مالیات نمی‌دهند

دستفروشان مالیات نمی دهند

مدیرعامل شرکت ساماندهی مشاغل شهر تهران تاکید کرد: در حال حاضر از هیچ یک از دستفروشان در تهران مالیات گرفته نمی شود و البته دستفروشان افغانی هم مالیاتی پرداخت نمی‌کنند.

وی با اشاره به اتباعی که بطور غیر قانونی وارد کشور شده‌اند، افزود: پسندیده نیست اتباع غیرمجازی که مجوز قانونی برای تابعیت ایران را ندارند در کشور تردد کنند و از منابع ملی ما استفاده کنند، اجازه این کار را نمی‌دهیم.

بیگی درباره دستفروشی اتباع هم گفت: اجازه این کار را ندارند با دستفروشان افاغنه برخورد می‌کنیم.

بیگی اضافه کرد: البته اگر اتباعی که از تابعیت قانونی در کشور برخوردارند درخواستی برای دریافت غرف برای کسب و کار داشته باشند ممکن است غرف در اختیار آنان قرار داده شود که البته تاکنون درخواستی در این باره نداشته‌ایم.

مجوز دستفروشی به اتباع در تهران داده نمی‌شود/ دستفروشان مالیات نمی‌دهند

افاغنه توسط مافیا استثمار می شوند

بیگی با بیان اینکه اغلب اتباع خارجی که بطور غیر مجاز در کشور تردد دارند توسط مافیا استثمار می‌شوند، یادآور شد: اکثر اتباع غیر مجاز توسط مافیای دستفروشی در کار استثمار می‌شوند این افراد اغلب بخشی از خیابان را می‌گیرند و دستفروشی می‌کنند و مورد سوء استفاده قرار می‌گیرند.

به گزارش ایرنا، طی یک سال اخیر آمارهای متعددی از منابع غیررسمی درباره جمعیت اتباع خارجی در ایران در رسانه ها منتشر شده است.

این در حالی است که عبدالله مبینی رییس سازمان ملی مهاجرت بهمن ۱۴۰۲ تعداد اتباع مجاز در کشور را سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفر با ملیت های مختلف اعلام کرد که دارای کارت شناسایی و هویتی هستند.

وی افزوده است : بیش از ۹۰ درصد مهاجران خارجی در کشور را اتباع افغانستان تشکیل می دهند، اتباع افغانستان به دلیل بحران‌هایی که در آن کشور رخ داده، هیچ‌کدام دارای مدرک هویتی اعم از شناسنامه، گذرنامه و کارت ملی یا به قول خودشان «تذکره» نیستند و در نتیجه این افراد بدون داشتن مدارک هویتی وارد کشور می‌شوند.

به گفته وی، اتباع غیرمجاز پس از دستگیری از کشور اخراج می‌شوند و دوباره با نام دیگر و از گذرگاه دیگر برای ورود اقدام می‌کنند. این کار هزینه گزافی را به کشورمان تحمیل کرده است.

البته احمد وحیدی وزیر کشور دولت سیزدهم، مجموع اتباع افغانستانی در ایران اعم از اتباع مجاز و غیرمجاز را حدود پنج میلیون نفر اعلام کرده بود.

با سرکار آمدن دولت چهاردهم موضوع ساماندهی اتباع خارجی و طرد اتباع غیرمجاز به مطالبه عمومی تبدیل شده است.

موضوع خروج اتباع غیرمجاز یکی از سوالاتی بود که رسانه ها با مسعود پزشکیان رییس جمهوری مطرح کردند و وی اینطور پاسخ داد: ساماندهی اتباع افغانستانی، ۳ جلسه در شورای امنیت برگزار شده است، برخی از این اتباع مجاز هستند و برخی غیرقانونی وارد شده‌اند که نوع برخورد با آنها متفاوت است.

وی در ادامه افزود: ما باهم برادریم ولی مراعات چارچوب بین دولت‌ها لازم است. چارچوب قانونی بین کشورها باید نوشته شود. درحال بازگرداندن اتباع غیرقانونی به صورت محترمانه هستیم.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha