دکتر "مهدی هاشمی" روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: پرداخت مزایا تا خردادماه و پرداخت تعرفه پرستاری تا فروردین ۱۴۰۳ انجام و با این عزیزان تسویه شده و بخشی از مطالبات مابهالتفاوت آنها در سال ۱۴۰۲ هم پرداخت شده است.
وی اظهار داشت: کارانه، تعرفه، اضافه کاری و سایر مزایا در دانشگاه علوم پزشکی بر اساس درآمدهاست و با توجه به خودگردان بودن بیمارستانها ، این مبلغ توسط دولت پرداخت نمیشود و توسط خود مراکز درمانی باید تامین شود؛ مشکل دیگر ما تاخیر پرداخت بدهی بیمه ها به دانشگاه است؛ ۹۰ درصد مراجعان ما بیمه تامین اجتماعی یا خدمات درمانی هستند و وقتی بیمه ها بویژه تامین اجتماعی با تاخیر هشت ماهه، بدهی خود را پرداخت می کنند طبیعتا دانشگاه هم در پرداخت مطالبات همکاران دچار تاخیر میشود.
هاشمی یادآور شد: برای یکهزار پرستار وام قرض الحسنه به مبلغ ۳۰ میلیون تومان در نظر گرفته شد؛ همچنین برای تعطیلاتی که برای تابستان به دلیل کاهش مصرف برق منظور شد و پرستاران نتوانستند از مزایا استفاده کنند مرخصی تشویقی و پرداخت اضافه، منظور گردید.
وی گفت: مطالبات این عزیزان به دستگاههای داخل استان، نمایندگان و وزارت بهداشت اعلام و چندین نامه در این زمینه ارسال شده است و حتی مراجعات حضوری داشتیم ولی برخی مطالبات پرستاران خارج از توان دانشگاه هست چون نیاز به قانونگذاری و مصوبه مجلس دارد مثل افزایش ضریب سختی کار و اصلاح ضریب محاسبه اضافه کار آنها که بحق هست و اینها به دولت و استانداری و نمایندگان ارائه شده است تا مطالبات پرستاران به طور شایسته پرداخت شود .
رییس دانشگاه علوم پزشکی یزد ادامه داد: هیات رییسه دانشگاه تصمیم گرفت تا زمانی که فرمول محاسبه اضافه کار توسط دولت اصلاح شود مبلغی را به عنوان پاداش به اضافه کار مصوب پرستاران اضافه کند.
به گفته وی در ۳۰ ساعت اولی که این افراد اضافه کاری کنند برای هر ساعت ۳۰ هزار تومان و بعد از آن تا ۸۰ ساعت، ساعتی ۶۰ هزار تومان بعنوان تشویقی داده میشود و از خرداد ماه بصورت خارج از شمول و با توجه به اختیارات رییس دانشگاه و به جهت کمک به پرستاران قابل اجرا و پرداخت هست و طی چند روز اینده نخستین اضافه کاری آنها پرداخت می شود .
نظر شما