معافیت مالیاتی ۱۳ ساله موتور محرک توسعه نواحی صنعتی قم است

قم - ایرنا - مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی قم گفت: بر اساس قوانین حمایتی بخش صنعت و تولید، هم اکنون واحدهای مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی که در محدوده مناطق کمتر توسعه یافته استان قرار گرفته‌اند از معافیت مالیاتی مستقیم بر عملکرد به مدت ۱۳ سال برخوردار هستند که این اقدامی امیدوار کننده می‌باشد.

وحید آشتیانی روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، این معافیت را مستند به ماده ۱۳۲ قانون مالیات مستقیم مرتبط با واحدهای تولیدی مستقر در شهرک‌های صنعتی عنوان و بیان کرد: بر اساس این قانون کلیه واحدهای تولیدی با دارا بودن شرایط لازم اعم از اخذ پروانه بهره‌برداری تهیه و ثبت صورت‌های مالی شفاف، شخصیت حقوقی و ارائه اظهارنامه طبق قانون از پنج سال معافیت مالیاتی برخوردار هستند و در صورت استقرار در نواحی و مناطق کمتر توسعه یافته پنج سال دیگر نیز به آن اضافه خواهد شد.

وی افزود: بر اساس بند پ همین قانون در صورتی که واحدهای تولیدی در مناطق کمتر توسعه یافته در شهرک‌ها صنعتی استقرار یافته باشند در کنار ۱۰ سال معافیت فوق سه سال نیز به آن اضافه می‌شود، لذا با توجه اینکه بخش قابل توجهی از شهرک‌های صنعتی استان در منطقه کمتر توسعه یافته دهستان قمرود قرار گرفته‌اند مشمول این معافیت هستند.

وی اضافه کرد: همچنین با توجه به اینکه ماده ۶ آیین نامه اجرایی قانون حمایت از ایجاد نواحی صنعتی روستایی، اعلام می‌دارد که تمام نواحی صنعتی روستایی و واحدهای موجود در آن مشمول مزایای قوانین و مقررات حمایت از مناطق کمتر توسعه یافته هستند، لذا چهار ناحیه صنعتی خورآباد، سیر، طغرود و دستجرد استان نیز مشمول معافیت ۱۳ ساله می‌شوند.

آشتیانی در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: خوشبختانه جایگاه جغرافیایی قم و قوانین حمایتی از بخش صنعت، شرایط ایده آلی را برای توسعه صنایع کوچک و متوسط استان به وجود آورده که امید واریم با تامین زیرساخت‌های لازم آینده‌ای متناسب با ظرفیت‌های استان را شاهد باشیم.

گفتنی است حجم قابل توجه جوازهای تاسیس و پروانه‌های بهره‌برداری صادر شده در صنعت قم نشان دهنده رغبت بالای سرمایه‌گذاران برای انجام فعالیت‌های اقتصادی در این بخش است و از همین منظر باید تاکید کرد که حوزه فعالیت‌های تولیدی در استان طی سال‌های اخیر روند رو به رشدی را طی می‌کند.

بخش صنعت در قم یکی از نمونه‌های موفق فعالیت مردمی و بخش خصوصی در حوزه اقتصاد است و تقریبا تمام واحدهای تولیدی استان به صورت غیر دولتی و توسط بخش خصوصی اداره می‌شود.

امروز صنعت قم علاوه بر گسترش کمی،‌ در زمینه تعمیق بخشی به فعالیت‌های صنعتی و توسعه کیفی فعالیت‌ها نیز اقدام‌های گسترده‌ ای را آغاز کرده که از جمله آن ارتقای بهره‌وری و تولید محصولات مورد نیاز کشور از طریق بسیج ظرفیت‌های داخلی می‌باشد.

شهرک‌های صنعتی استان قم به دلایل مختلف همچون موقعیت ویژه درنزدیکی بازارهای بزرگ کشور و برخورداری از امکانات زیرساختی مناسب، با استقبال گسترده سرمایه‌گذاران و علاقه‌مندان به راه‌اندازی کسب‌ و کارهای تولیدی مواجه‌ شده‌است.

در بخش صنعت، استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha