به گزارش خبرنگار ایرنا، میرنریمان یوزباشی روز سه شنبه در نشست خبری، افزود:هم اکنون ۳۵ عنوان رشته و ۴۸ کد رشته محل در چهار مرکز آموزشی این دانشگاه فعال است و ۲ هزار و ۷۸۲ نفر در آنها تحصیل می کنند.
وی اضافه کرد: چهار مرکز آموزشی علمی و کاربردی مینوی خرمدره، خانه کارگر، هلال احمر و نیروی انتظامی در استان فعال است که پنجمین مرکز نیز در بهمن ماه امسال فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.
رییس دانشگاه علمی کاربردی استان زنجان یکی از اقدامات این واحد دانشگاهی را پذیرش بر اساس تضمین اشتغال عنوان کرد و گفت: این اقدام بر مبنای کمیته هماهنگی استانی و با حضور صاحبان کارخانجات، خبرگان و متولیان امر در حوزه اشتغال انجام می شود.
یوزباشی با بیان اینکه مراکز مهارت آموزی این دانشگاه در جوار محیط کار قرار دارند، افزود: هم اکنون دانشگاه علمی کاربردی با بهره گیری از مدرسان خبره با ۱۰ سال سابقه کاری برای تحقق اشتغالزایی و مهارت آموزی در جامعه اقدام می کند.
رییس دانشگاه علمی کاربردی استان زنجان به پذیرش مدرسان این واحد دانشگاهی اشاره کرد و گفت: یکی از شروط ذکر شده، داشتن سه سال سابقه کاری برای این افراد است که در فراخوان جذب مدرسان در ماه جاری اعلام شد.
وی با بیان اینکه تاکنون ۳۲۶ نفر در این فراخوان ثبت نام کرده اند، گفت: در نهایت ۳۹ نفر پس از طی فرآیندها در قالب ۱۴ کارگروه جذب خواهند شد.
این مسوول با بیان اینکه رویکرد دانشگاه علمی کاربردی نیازسنجی و نیاز آفرینی است، گفت: رفع فاصله میان دانشگاه و صنعت نیازمند اقدامات متعددی است که در این راستا "طرح آباد" اجرایی شد.
رییس دانشگاه علمی کاربردی استان زنجان به محتوای دروس آموزشی این دانشگاه اشاره کرد و گفت: محتواها به صورت مهارت محوری و مبتنی بر آیین نامه نظام آموزشی است.
وی با تاکید بر اینکه باید ۶۰ درصد آموزش ها به صورت عملی باشد، اظهار داشت: این میزان در دروس دوره های کوتاه مدت ۷۰ درصد است.
یوزباشی با اشاره به شکلگیری دانشگاه علمی کاربردی در سطح کشور و استان، افزود: دانشگاه علمی کاربردی زنجان از سال ۱۳۸۲ فعالیت خود را به طور رسمی آغاز کرد و در مدت فعالیت خود فراز و فرودهای متعددی را پشت سرگذاشته است.
نظر شما