۲۰ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۱۲
کد خبرنگار: 965
کد خبر: 85624512
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

۲ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم فراورده‌های دامی غیرقابل مصرف در دزفول معدوم شد

دزفول – ایرنا - رییس اداره دامپزشکی شهرستان دزفول گفت: ۲ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم فرآورده‌های دامی غیرقابل مصرف در دزفول طی ۶ ماه نخست امسال با انجام ۲ هزار و ۶۰۰ بازدید از مراکز نگهداری و توزیع مواد دامی کشف و معدوم شد.

به گزارش ایرنا، محسن ورجاوند در سخنرانی پیش از خطبه‌های نمازجمعه این هفته دزفول در حسینیه ثارالله دزفول، با گرامیداشت هفته دامپزشکی بیان کرد: دامپزشکی در ۲ بخش حیاتی و مهم شامل پیشگیری، کنترل و درمان بیماری‌های دامی و مبارزه با بیماری‌ها مشترک میان انسان و دام و همچنین نظارت بر محصولات و فرآورده‌های خام دامی از کشتار تا فرآوری محصول مسوولیت دارد.

وی با بیان اینکه بیماری‌های دام و طیور منشاء نیمی از یک هزار و ۶۰۰ بیماری شناسایی شده در انسان است ادامه داد: دام سالم، غذای سالم و انسان سالم شعار دامپزشکی کشور است که در این زمینه دامپزشکی اقدام‌های گسترده‌ای به صورت شبانه روزی برای تامین سلامت غذایی انجام می‌دهد.

رییس اداره دامپزشکی شهرستان دزفول، افزود: دزفول دارای بسیاری از واحدهای و گروه‌های هدف نظارتی از جمله تعداد بالای دام‌های سبک و سنگین، کشتارگاه‌های دام و طیور، پرورش اسب و زنبور، کارخانه خورداک دام و طیور، شرکت‌های بسته بندی و قطعه بندی، سردخانه‌ها و انواع فروشگاه‌های عرضه بزرگ و بزرگ و همچنین پرورش ماهیان گرمابی، سردابی و خاویاری است.

وی ادامه داد: واکسیناسیون تمام دام‌های منطقه شهرستان به صورت رایگان توسط دامپزشکی دزفول بر علیه بیماری‌های شایع دامی و بیماری‌های مشترک میان انسان و دام در چند نوبت طی سال انجام می‌ شود که با واکسیناسیون سراسری، بیماری‌های دامی در این شهرستان تحت کنترل است و شیوع بیماری منطقه‌ای میان دام‌ها در دزفول وجود ندارد.

ورجاوند بیان کرد: طی ۶ ماه نخست امسال ۸۰۰ هزار نوبت سر دام سبک و سنگین در مقابل بیماری‌های دامی، ۵۰ هزار راس دام در برابر بیماری مشترک انسان و دام، ۳۵ هزار راس دام سنگین در برابر بیماری‌های دامی و ۹ هزار و ۵۰۰ راس دام سنگین در برابر بیماری‌های مشترک و یک هزار قلاده سگ نگهبان در برابر بیماری خطرناک هاری به صورت رایگان واکسیناسیون شد.

وی با بیان اینکه کادر درمان دامپزشکی دزفول از جمله قوی ترین و مجرب ترین واحدهای دامپزشکی خوزستان است، ادامه داد: ۱۵ درمانگاه دامپزشکی، ۱۰ داروخانه، سه آزمایشگاه مجهز و چهار شرکت توزیع دارو و واکسن برای تشخیص و درمان بیماری‌های دامی در دزفول فعالیت می‌کند.

به گزارش ایرنا، دزفول با داشتن ۱۴۰ واحد مرغداری قطب تولید گوشت مرغ است که در ماه به طور متوسط، یک میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی در این مرغداری‌ها انجام می‌شود.

حدود ۳۸۰ هزار راس دام سبک و حدود ۳۵ هزار راس دام سنگین شامل گاو و گاومیش در دزفول وجود دارد و این موجب شده تا دزفول، قطب تولید دام سبک و سنگین در خوزستان باشد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha