به گزارش ایرنا اردشیر یوسف زاده روز یکشنبه در مراسم افتتاحیه آموزش مرحله دوم سرشماری عمومی کشاورزی ویژه معاونان فنی و آموزشی شهرستان ها، کارشناسان فنی، اجرایی و مدرسان مرحله سوم سرشماری عمومی کشاورزی ۱۴۰۳ در ارومیه افزود: سرشماری که انجام میشود، چراغ راه ۱۰ سال آینده است که با داده های خروجی از این سرشماری می توان در این حوزه مهم که تامین کننده امنیت غذایی مردم است، برنامهریزی های دقیقتری انجام داد.
وی بیان کرد: سرشماری کشاورزی با مشارکت ۵۰۰ نفر مامور آمارگیر و کادر اجرایی سرشماری کشاورزی در سه هزار و ۶۵۶ آبادی دارای سکنه استان اجرا می شود.
وی با اشاره به سه مرحله آموزش برای اجرای سرشماری اضافه کرد: با توجه به اینکه آذربایجان غربی یکی از قطب های مهم تولیدات کشاورزی در کشور است، سرشماری این بخش از اهمیت بسیاری برخوردار است و طبق آمار موجود بیش از ۲۰۰ هزار نفر بهره بردار در بخش کشاورزی استان مشغول فعالیت هستند.
معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان غربی به تشریح وظایف عوامل اجرایی و چارت اجرایی ارسالی از مرکز آمار ایران و اقدامات صورت گرفته در این حوزه پرداخت و گفت: همه عوامل اجرایی مستقر در سازمان و سایر دستگاههای اجرایی استان به ویژه جهاد کشاورزی باید با همراهی در تمام زمینه ها نسبت به پیشبرد امور در این حوزه اقدام کنند.
وی با اشاره به اینکه در سطح ۲۰ شهرستان، ۴۸ شهر و سه هزار و ۶۵۶ آبادی دارای سکنه سرشماری کشاورزی۱۴۰۳ برگزار خواهد شد، افزود: این سرشماری با شعار همکاری در سرشماری ، همراهی در رفاه و آبادانی در سطح کشور از ۱۲ آبان ماه به مدت ۴۵ روز آغاز می شود که باید تلاش کنیم تا همه اهداف پیشبینی شده محقق شود.
یوسف زاده گفت: فعالیتهای مشمول سرشماری کشاورزی شامل محصولات زراعی، باغی، دام سبک و سنگین، کشت گلخانه ای، آبزیان، زنبور عسل، کرم ابریشم و طیور سنتی است.
نظر شما