فواید غذاهای فراسودمند و غنی‌شده برای سلامت و پیشگیری از بیماری‌ها

تهران - ایرنا- کارشناس اداره کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، با اشاره به فواید غذاهای فراسودمند و غنی‌شده برای سلامت و پیشگیری از بیماری‌ها، بر نقش این محصولات در ارتقای سلامت جامعه تاکید کرد.

به گزارش ایرنا از سازمان غذا و دارو، علی پور احمدی روز دوشنبه با بیان اینکه غذاهای فراسودمند به غذاهایی گفته می‌شود که علاوه بر تأمین نیازهای پایه‌ای تغذیه، حاوی ترکیباتی هستند که می‌توانند به بهبود سلامت و کاهش خطر بیماری‌ها کمک کنند، گفت: این نوع غذاها می‌توانند شامل فیبر، آنتی‌اکسیدان‌ها، اسیدهای چرب امگا-۳ و پروبیوتیک‌ها باشند.

وی افزود: فیبر موجود در حبوبات، غلات کامل و میوه‌ها به بهبود عملکرد روده و کاهش خطر بیماری‌های قلبی کمک می‌کند. همچنین، آنتی‌اکسیدان‌ها مانند ویتامین C و E می‌توانند از سلول‌ها در برابر آسیب‌های اکسیداتیو محافظت کنند. اسیدهای چرب امگا-۳ که در ماهی‌های چرب، گردو و دانه‌های کتان یافت می‌شوند، به سلامت قلب و مغز کمک می‌کنند و پروبیوتیک‌ها در ماست و محصولات لبنی تخمیر شده به سلامت روده کمک می‌کنند.

کارشناس اداره کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو درباره غذاهای غنی‌شده ، گفت: این نوع غذاها با ویتامین‌ها، مواد معدنی و سایر ترکیبات مغذی اضافی غنی‌سازی می‌شوند تا ارزش تغذیه‌ای غذاهای معمولی افزایش یابد. برای مثال، نان‌های غنی‌شده ممکن است با ویتامین D، آهن یا اسید فولیک غنی شده باشند و شیر غنی‌شده معمولاً با ویتامین D غنی می‌شود.

وی در پایان به فواید و چالش‌های مصرف این نوع غذاها اشاره کرد و گفت: مصرف غذاهای فراسودمند و غنی‌شده می‌تواند به بهبود سلامتی، پیشگیری از بیماری‌ها و تأمین نیازهای تغذیه‌ای کمک کند. با این حال، برخی افراد ممکن است به غذاهای غنی‌شده حساسیت داشته باشند یا از میزان بالای مواد مغذی در آن‌ها آسیب ببینند. بنابراین، تکیه بیش از حد بر این نوع غذاها می‌تواند منجر به عدم مصرف مواد غذایی طبیعی و متنوع شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha