سمیه سهیلی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: گلبال همدان در پارالمپیک پاریس سه نماینده در ترکیب تیم ملی کشورمان داشت.
وی اضافه کرد: تنها رشته رقابتی همدان در بازی های ۲۰۲۴ پاریس، گلبال بود و توانستیم با یک مربی و ۲ بازیکن اعزامی به این بازی ها، موفق ترین هیات ورزشی استان همدان لقب بگیریم.
سهیلی ادامه داد: گرایش به این ۲ رشته ورزشی بین ورزشکاران نابینا و کم بینای همدان بیش از سایر رشته های ورزشی است و هم اکنون یکصد ورزشکار این استان به صورت حرفه ای در رشته های مختلف فعالیت دارند.
وی رشته های فعال در بخش پسران را جودو، گلبال، دو ومیدانی، پاورلیفتینگ، شنا، پرس سینه و شطرنج عنوان کرد و گفت: در بخش دختران نیز رشته های شطرنج، شنا، گلبال و دو ومیدانی صاحب ورزشکار حرفه ای هستیم.
وی بیان کرد: ورزش نابینایان استان همدان جزو پنج هیات برتر کشور است و این موفقیت حاصل تلاش اعضای هیات، مربیان و ورزشکارانی بوده که شبانه روز برای کسب افتخار تلاش می کنند.
سهیلی تنها دغدغه ورزشکاران نابینا را حوزه اشتغال و مسکن دانست و ابراز امیدواری کرد مسوولان اجرایی استان در این ۲ حوزه توجه جدی به قشر نابینا به خصوص قهرمانان و نشان آوران داشته باشند.
وی افزود: اغلب ورزشکاران روشندل به دلیل مشکل بینایی قادر به کار کردن نبوده و بیکار هستند و همین مساله باعث شده کمتر به سمت ورزش سوق پیدا کنند.
رئیس هیات ورزش های نابینایان و کم بینایان همدان یادآور شد: ما برای حمایت از ورزشکاران مستعد روشن دل تمام هزینهها همچون ایاب و ذهاب، اعزامها و سایر موارد را پرداخت میکنیم.
سهیلی اظهار کرد: هیات پرهزینهای هستیم و مدیریت ورزش و جوانان استان همدان نیز حمایت لازم را دارد، با این حال مدال آوران ملی پوش ما دغدغه مسکن و شغل دارند که نیاز است مدیران ارشد و اجرایی کشور و استان نیز توجه به این مهم داشته باشند.
وی برخورداری از سالن اختصاصی را دیگر نیاز ضروری قشر نابینا عنوان کرد و گفت: تمرین روزانه ورزشکاران نابینا و کم بینا که اغلب نیز صاحب مقام هستند، بار مالی زیادی را بر دوش هیات میگذارد که با برخورداری از سالن اختصاصی میتوانیم دغدغهها را به حداقل برسانیم.
نظر شما