اساس گسترش سلامت، سواد سلامت است

تهران- ایرنا- رئیس سازمان امور دانشجویان با اشاره به تلاش برای توسعه مولفه‌های سلامت دانشجویان گفت: اساس گسترش سلامت، توسعه آن است و همه می‌توانند سفیر سلامت برای خود و دیگران باشند.

به گزارش خبرنگار گروه علمی ایرنا، سعید حبیبا امروز (چهارشنبه) در آیین اختتامیه دومین جشنواره بین‌المللی سلامت دانشجویان اظهار داشت: برخورداری از استانداردهای سلامت از حقوق اساسی هر فردی است. سلامت عبارت است از؛ رفاه کامل جسمانی، روانشناختی و معنوی و صرفِ نبودن بیماری به معنای سلامت نیست بلکه تلاش برای ارتقا در هر کدام از جنبه های ذکر شده است.

وی افزود: ارتقا، حفاظت و احیای سلامت در همه ابعاد دغدغه افراد و جامعه است. اساس گسترش سلامت، سواد سلامت است و همه ما در هر جایگاهی می توانیم نقش معلمی خود را برای ارتقای سلامت ایفا کنیم. هر فردی در هر جایی سفیر سلامت برای خود و دیگران است. هدف از برگزاری این جشنواره این است که زبان مشترک برای ترویج سلامت باشد.

حبیبا در این مراسم در تالار فردوسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران بیان کرد: سواد سلامت به واسطه ساختارهای سازمانی افراد را قادر می سازد به اطلاعات سلامت دسترسی داشته باشد. برگزاری جشنواره ها خود یک اقدام سلامت بخش از بعد اجتماعی است. از مولفه های مهم سلامت اجتماعی، گردهمایی و گفت و گوی افراد با هم است.

ارسال بیش از ۷ هزار اثر به جشنواره

به گفته دبیر جشنواره بین‌المللی سلامت دانشجویان این جشنواره با شعار ما یک خانواده و هم سرنوشت هستیم، در ۱۶ بخش اجرا شد که از جمله آن ها می توانیم به پژوهش، نشریه، کتاب، فیلم کوتاه، داستان و غیره اشاره کنیم. همچنین ۷ هزار و ۲۳۶ اثر به دومین جشنواره ملی سلامت دانشجویان ارسال شده است که امروز از ۱۰۰ برگزیده این جشنواره تقدیر می‌شود.

افزون بر این، در این جشنواره ۴۷۰ اثر بین الملل از چین، لبنان، افغانستان، عراق، ترکیه، نیجریه به ثبت رسید و در مجموع امروز از ۱۲ نفر از برگزیدگان آن‌ها تقدیر می‌شود.

دومین جشنواره بین‌المللی سلامت دانشجویان با موضوع سلامت و همدلی و شعار ما یک خانواده ایم و هم سرنوشتیم با تمرکز بر قشر جوان دانشجو و با هدف در نظر گرفتن معضلات و مسائل دانشجویی در راستای سلامت دانشجویان از بهمن گذشته فراخوان داد.

این جشنواره زمینه‌ای برای مشارکت فعال در حوزه سلامت برای ارائه ایده‌ها، دستاوردها و کشف استعدادهای برتر و معرفی و بهره برداری از این ظرفیت‌های دانشجویی است که با پیوست رسانه‌ای منسجم و متمرکز اقدام به ترویج مفاهیم حوزه سلامت روان و فعال سازی جریان اجتماعی پویا در بدنه دانشجویی و نخبگانی کشور می‌کند.

محور دومین جشنواره بین المللی سلامت دانشجویان؛ سلامت و همدلی بود. بخش های رقابتی شا مل آموزش و پژوهش، هنرهای نمایشی، تولیدات رسانه‌ای، هنرهای تجسمی و فناوری های نوین است.

برگزیدگان

همچنین در این جشنواره از برگزیدگان در بخش‌های ناشرین برتر، کتاب، پژوهش، پایان‌نامه و رساله، مقاله، پوستر، عکاسی، نقاشی، پادکست، شعر و ترانه، نقاشی، نماهنگ، فیلم کوتاه، پویانمایی، تئاتر صحنه‌ای و تئاتر خیابانی تجلیل شد.

رضا قمرزاده، امین افشار و اردوان تقوا (در بخش ناشر برگزیده)، ملیسا اسمعیلی، فهیمه عسکری، ساناز موحدنیا (در بخش کتاب)، رفنا صباغ اسمعیلی، سیدعلی دریانی و حامد توان (در بخش پژوهش)، صدیقه نظری، زهرا زمان پور، سلیمه عطوفی (در بخش پایان نامه و رساله)، محبوبه کشفی، طاهره صاحب‌زمانی (در بخش مقاله) تقدیر شدند.

همچنین محمد سرپوشی، سام اسحاقی، متین بابامیری و لطیفه احمدی (در بخش پادکست)، سیده سعیده مهدویان و محسن کاویانی (در بخش شعر و ترانه)، حمیدرضا رضایی، سیدپوریا موسوی، عطا اتحاد (در بخش موسیقی)، امیرحسین ایزدی و فاطمه اکبری مجد (در بخش نماهنگ)، حسام حسینی، فاطمه سادات جوادی، محمدحسین دماوندی (در بخش فیلم کوتاه)، عدنان زندی، برزان رستمی، سیدمحسن پورمحسنی، (در بخش پویانمایی، محمدجواد صرامی، حمیدرضا ارجمندی، افسانه سیاح دلوئی (در بخش تئاتر صحنه)، کسری قنبری و حمیدرضا ارجمندی (در بخش تئاتر خیابانی) تجلیل شدند. 

افزون بر این، مهدی فروغی، هانیه هژیری، سیده دنیا خدامی (در بخش پوستر)، سیده فاطمه صفوی، شادی خدایاری، محمدرضا جلیل‌زاده و محبوبه اخلاقی (در بخش عکاسی) و ملیکا سرآبادان، زهرا پناهی و علیرضا محسنی  (در بخش نقاشی) برگزیده شناخته و تقدیر شدند.        

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha