به گزارش ایرنا؛ شهید علی اکبر باقری برادر کوچکتر شهید جلیل باقری متولد ۱۲ آذرماه ۱۳۳۸ در نفت شهر قصرشیرین است و قبل از انقلاب در رشته راه و ساختمان دیپلم اخذ کرد.
شهید باقری سال ۱۳۶۲ قائم مقام پایگاه شهید اشرفی اصفهانی و مسوولیت مهندسی جنگ جهاد استان کرمانشاه را برعهده گرفت و در حساس ترین و پر حجمترین لحظات حملات دشمن با دل شیر مشغول سنگر سازی برای رزمندگان شد.
شهید علی اکبر باقری همراه برادر خود شهید جلیل باقری قبل از انقلاب نیز با پخش اعلامیه های امام خمینی و شرکت در راهپیمایی و تظاهرات همگام با دیگر اقشار مردم برای تحقق آرمانش به مبارزه با رژیم پهلوی پرداخت.
شهید علی اکبر باقری در همان روزهای اول پیروزی انقلاب اسلامی به خدمت سربازی رفت تا سرانجام در یکی از درگیری ها اسیر گروهک ضد انقلاب شد و به خاطر دست نکشیدن از اعتقاداتش تا پای اعدام رفت؛ ضد انقلاب او را در برف و یخبندان رها کردند تا از سرما بمیرد اما مشیت الهی او را برای مقابله با دشمن بعثی زنده نگه داشت.
شهید علی اکبر باقری با وجود اینکه در استان خودش کرمانشاه دارای مسوولیت اداری و نظامی بود اما همیشه در عملیات های جنوب مانند مسلم بن عقیل، والفجر مقدماتی و والفجر یک به عنوان جهادگر و سنگر ساز حضور فعال داشت تا اینکه سرانجام در جبهه طلائیه حین سرکشی به خط مقدم با اصابت گلوله دشمن به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
در وصیت نامه شهید علی اکبر باقری آمده است؛ پدر و مادر مهربانم از شما می خواهم در صورتی که به شهادت رسیدم جامه سیاه بر تَن نکنید و برایم ماتم نگیرید؛ این راه را خودم انتخاب کردم؛ این راه همان راه ابا عبدالله الحسین است و این نهضت به رهبری امام انشاالله به یاری خداوند تداوم پیدا خواهد کرد.
پیکر شهید علی اکبر باقری پس از تشییع در کرمانشاه در کنار برادرش جلیل به خاک سپرده شد.
استان کرمانشاه با حدود ۲ میلیون نفر جمعیت افزون بر ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با عراق دارد و مردم این خطه غربی ایران ۳۰ هزار ایثارگر شامل ۹ هزار و ۸۰۰ شهید، ۲۲ هزار جانباز و هزار و ۷۵۰ آزاده تقدیم وطن کرده اند.
بیش از ۲۷ عملیات دفاع مقدس از جمله مرصاد، بازی دراز، تنگ حاجیان، محمد رسول الله، والفجر ۱۰، مطلع الفجر در استان کرمانشاه به وقوع پیوست و شهر نودشه و روستاهای زرده و دیره شهرستان دالاهو نیز در دوران جنگ تحمیلی بمباران شیمیایی شدند.
نظر شما