علیرضا خجسته روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی ۷۲ پایگاه راهداری فعال دارد که ۳۵ مورد از این تعداد راهدارخانه دائمی است و تمامی این تاسیسات به انبار نمک برای اجرای عملیات راهداری زمستانی مجهز است.
وی ادامه داد: معمولا از ۱۵ آذر ماه تا ۱۵ فروردین ماه سال بعد زمانی است که برای راهداری زمستانی در هر سال تعریف می شود و تمامی راهداران و ماشین آلات راهداری سبک و سنگین به حالت آماده باش قرار می گیرند.
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی گفت: راهداری زمستانی یکی از مهمترین وظایف راهداران در مناطق سردسیر است که با توجه به شرایط آب و هوایی استان خراسان رضوی و احتمال بارش برف و کولاک در فصل پاییز، آمادگی لازم برای مقابله با این شرایط جوی و حفظ باز بودن راهها در این فصل نیز از اهمیت ویژهای برخوردار است.
خجسته افزود: راهداری زمستانی با چالشهای مختلفی از جمله بارش سنگین برف، کولاک، یخبندان، محدودیت دید و افزایش ترافیک رو به رو است که این شرایط میتواند منجر به بروز حوادث رانندگی، اختلال در تردد و خسارات اقتصادی و حتی جانی شود.
به گزارش ایرنا، خراسان رضوی با پنج هزار و ۲۰۰ کیلومتر راه آسفالته اصلی و فرعی، هفت هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه آسفالته روستایی و هفت هزار و ۷۶۰ کیلومتر راه غیرآسفالته از نظر طول راهها در جایگاه دوم کشور قرار دارد.
نظر شما