به گزارش ایرنا، فصل صید هر ساله از ابتدای مهر ماه آغاز شده و تا اواخر اسفند ماه یا اوایل فروردین ماه سال بعد ادامه دارد.
در این پیوند تورج امانی روز سه شنبه گفت: همزمان با فصول صیادی در غرب مازندران، پره های فعال شناسایی و توزیع سوخت مورد نیاز براساس ادوات و تجهیزات موجود پس از تأیید شیلات در دستور کار شرکت پخش ملی فرآورده های نفتی غرب مازندران قرار گرفته است.
وی افزود: در سال گذشته میزان ۸۰۰ هزار لیتر سوخت بابت مصرف ماشین آلات و ادوات صیادی به پره های صیادی تخصیص یافته بود که با توجه به شروع فصل صیادی در سال جاری سوخت مقدماتی تأمین و اختصاص یافت.
این مسوول اظهار کرد: پیشبینیهای لازم به منظور تأمین سوخت پرههای ماهیگیری در سال ۱۴۰۳ انجام شده و صیادان می توانند برای دریافت سوخت ابتدا در سامانه سدف به آدرس NEWTEJARATASAN.NIOPDC.IR ثبتنام و پس از تأیید اداره شیلات شهرستان و ناحیه شرکت نفت شهرستان مربوطه، سوخت مورد نیاز خود را از مجاری عرضه و فروشندگیهای مجاز دریافت کنند.
به گزارش ایرنا، صید و ماهیگیری در سواحل دریای خزر به روش "پره" است به این صورت که تورهایی با ارتفاع هفت تا ۱۰ متر و به طول یک هزار و ۲۰۰ متر به کمک یک قایق به صورت نیم دایره در فاصله مشخصی از ساحل دریا (۱۴ متری عمق دریا) ریخته و پس ازانباشته شدن از ماهیان استخوانی شامل گونه های کفال، سفید و کپور، به وسیله تراکتور به ساحل کشیده می شود.
سر صیاد، فوکا پوش (صیادان باچکمه های بلند) تور ریز، چینت چی (مرمت کار تور) قایقران و تراکتور ران از نیروهای اصلی در انجام صیادی پره هستند.
استان مازندران دارای ۲ شرکت پخش ملی فرآورده های نفتی یکی در شرق استان به مرکزیت ساری و دیگری هم غرب مازندران به مرکزیت چالوس است.
از طول محدوده ساحلی حدود ۴۰۰ کیلومتری مازندران حدود ۱۶۰ کیلومتر آن مربوط به محدوده ساحلی برای فعالیت های صیادی شهرهای محمود آباد، نور، نوشهر، چالوس، عباس آباد، تنکابن و رامسر در نظر گرفته شده که تأمین سوخت شتاورهای صیادی و دیگر ادوات صید برعهده شرکت فرآوردههای نفتی غرب مازندران است.
نظر شما