به گزارش خبرنگار ایرنا؛ سرهنگ حسین سپهوند روز سه شنبه در نشست پلیس امنیت عمومی و فتا با اصحاب رسانه اظهار کرد: ۹۶ درصد پرونده های جرایم رخ داده در استان منجر به کشف و ۸۰ درصد از جرم های کشف شده هم منجر به کشف مال میشود.
وی با بیان اینکه شاخص جرم یابی و کشف جرم کیفی نیز استان ۲۰ درصد بیشتر از متوسط کشوری است ادامه داد: ۷۷ کلاسه جرم تعیین شده در قانون جرایم اینترنتی کشور، در پلیس فتای استان رسیدگی می شود و رصد فعالیت های مجرمانه توسط اداره اطلاعات فتا در فضای مجازی به صورت مستمر صورت میگیرد.
رییس پلیس فتا لرستان اضافه کرد: ساز و کار مرکز فوریت های سایبری همانند سامانه ۱۱۰ بوده اما اولویت رسیدگی با جرایم سایبری و به صورت ۲۴ ساعته پاسخگو است که شهروندان می توانند با شماره گیری ۰۹۶۳۸۰ به این مرکز مشکلات خود را مطرح کنند.
سرهنگ سپهوند با اشاره به اینکه طیف فعالیت های پلیس فتا بسیار گسترده است عنوان کرد: انتظار می رود رسانه های استان در اطلاع رسانی به شهروندان و پیشگیری از جرایم اینترنتی خصوصا مالی و کلاهبرداری همکاری بیشتری داشته باشند.
وی همچنین با اشاره به دستگیری یک کلاهبردار اینترنتی که از طریق رسیدکارت جعلی و فروش مثلثی اقدام به کلاهبرداری کرده بود افزود: ۱۴ نفر تا این لحظه اعلام شکایت داشته اند و پیش بینی می شود بیش از ۱۰۰ نفر کلاهبرداری صورت گرفته باشد.
رییس پلیس فتا لرستان تصریح کرد: تاکنون هفت تا ۱۰ میلیارد ریال کلاهبرداری توسط این فرد صورت گرفته است اما بدون شک رقم کلاهبرداری واقعی از این مبلغ بیشتر می باشد بنابراین چنانچه فردی از این طریق مال خود را از دست داده می تواند به پلیس فتای استان مراجعه نماید.
سرهنگ سپهوند با تاکید بر اینکه در جرایم اینترنتی اولویت بر رسیدگی به پروندههای باندی و کلان است ضمن هشدار به استفاده کنندگان از فضای مجازی گفت: سن تقویمی افراد را در فضای مجازی باید بیشتر از سن اظهار شده دانست تا احتمال خطا و آسیب به حداقل برسد.
نظر شما