وداع با پیکر شهید «علی حیدری» در معراج شهدای تهران

تهران- ایرنا- آیین وداع با شهیدالقدس، دکتر علی حیدری با حضور خانواده شهید و جمعی از مردم شهیدپرور در معراج شهدای تهران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، معراج شهدای تهران عصر امروز (پنجشنبه) میزبان پیکر دومین شهید ایرانی راه مقاومت بود؛ شهیدالقدس دکتر علی حیدری که به عنوان پزشک و امدادگر بنا به احساس وظیفه انسانی و دینی برای ارائه کمک‌های درمانی و پزشکی به مجروحان و بیماران در لبنان حضور داشت و یکم آبان ماه خودروی حامل وی توسط پهپادهای رژیم صهیونیستی مورد اصابت قرار گرفت و به شهادت رسید.

شهید حیدری خادم اباعبدالله الحسین (ع) بود و در ایام پیاده‌روی اربعین، زائران بیمار را رایگان درمان می‌کرد.

پیکر شهید حیدری امروز به کشور منتقل شد و خانواده شهید حیدری و جمعی از مردم شهیدپرور امروز در معراج شهدای تهران حضور پیدا کردند تا ضمن وداع با شهید حیدری با ذکر یا حسین شهید (ع) و گرامیداشت یاد شهیدان سردار حاج قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس، سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان، سیدهاشم صفی‌الدین رئیس شورای اجرایی جنبش مقاومت اسلامی لبنان، یحیی سنوار رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس و دیگر شهدای راه مقامت، با پیکر شهید حیدری وداع کرده، همزمان جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم و اعلام کنند همچنان از راه مقاومت حمایت می‌کنند.

وداع با پیکر شهید «علی حیدری» در معراج شهدای تهران

این مراسم با سردادن شعارهای مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا و حیدر حیدر به پایان رسید تا به زودی این شعارها در سراسر جهان و سرزمین‌های اشغالی بپچید و مقاومت به پیروزی برسد.

پس از مراسم وداع در معراج شهدای تهران، پیکر شهید حیدری به بقاع متبرکه امامزادگان جعفر (ع) و حمیده خاتون (س) باغ فیض منتقل شد. قرار است پیکر شهید فردا (جمعه، چهارم آبان) پس از تشییع بر دوش نمازگزاران جمعه تهران، برای طواف و زیارت آخر به حرم حضرت معصومه (س) منتقل و سپس طبق وصیت خود شهید حیدری در حرم مطهر امام خمینی (ره) به خاک سپرده شود.

با توجه به اینکه تعدادی از نزدیکان شهید حیدری ساکن شهر قم هستند، مراسمی نیز به پاس بزرگداشت او در این شهر برگزار خواهد شد. همچنین به پاس قدردانی از سال‌ها خدمات خالصانه این شهید مراسم‌ بزرگداشتی در دانشگاه‌های تهران و شهید بهشتی برگزار می‌شود.

وداع با پیکر شهید «علی حیدری» در معراج شهدای تهران

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دوم آبان ماه با انتشار بیانیه‌ای جنایت جنگی رژیم اشغالگر در حمله به بیمارستانی در لبنان و شهادت دکتر علی حیدری پزشک ایرانی را محکوم کرد.

در بخشی از این بیانیه آمده است: «شهید حیدری، از مدتی قبل بنا به احساس وظیفه انسانی و دینی برای ارائه کمک‌های درمانی و پزشکی به نیازمندان در بیروت حضور داشت. اقدام رژیم صهیونیستی در هدف قرار دادن دکتر حیدری که به عنوان پزشک و امدادگر برای درمان مجروحان و کمک به بیماران فعالیت می‌کرد، نقض آشکار کنوانسیون‌های ژنو ۱۹۴۹ در مورد منع حمله به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی و پزشکان و کادر درمانی است و جنایت جنگی محسوب می‌شود.

وداع با پیکر شهید «علی حیدری» در معراج شهدای تهران
تصویری از شهید دکتر علی حیدری در کنار سایر امدادگران

رژیم صهیونیستی از آغاز طرح نسل‌کشی در غزه و متعاقب آن تجاوز به لبنان، مراکز درمانی و پزشکان و امدادگران را بارها مورد حمله قرار داده و علاوه بر تخریب کامل بسیاری از بیمارستان‌ها و کشتار بیماران و مجروحان، صدها نفر از درمان‌گران را به شهادت رسانده است.

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ضمن محکومیت شدید این جنایت جنگی رژیم اشغالگر، وظیفه سازمان‌ها و نهادهای ذیصلاح از جمله کمیته بین‌المللی صلیب سرخ و سازمان جهانی بهداشت برای مستندسازی موارد مکرر نقض فاحش حقوق بشردوستانه بین‌المللی و حمله به بیمارستان‌ها و کادر درمانی در غزه و لبنان را مورد تاکید قرار می‌دهد.»

همچنین ۲۸ مهرماه امسال در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به بیروت، دکتر رضا عواضه و همسر ایرانی او معصومه کرباسی به شهادت رسیدند.

امیرسعید ایروانی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد دوم آبان ماه در نشست شورای امنیت پیرامون وضعیت در سوریه اظهارداشت: همین دیروز، این رژیم در ادامه کارزار تروریستی بی‌وقفه خود علیه غیرنظامیان در لبنان، دکتر علی حیدری، پزشک و امدادگر ایرانی را در بیروت ترور کرد. دکتر حیدری در حال ارائه مراقبت‌های پزشکی حیاتی و کمک به مجروحان بود. این جنایت وحشیانه نقض آشکار کنوانسیون‌های ژنو ۱۹۴۹ است که حمله به بیمارستان‌ها و پرسنل پزشکی را ممنوع کرده و آن را جنایت جنگی می‌دانند.

وی گفت: در اقدامی دیگر و در تاریخ ۱۹ اکتبر، خودروی شخصی یک بانوی ایرانی به نام معصومه کرباسی و همسر لبنانیش توسط موشکی شلیک شده از پهپاد رژیم اسرائیل در منطقه پرجمعیت جونیه، بیروت هدف قرار گرفت. بلافاصله پس از حمله، آنها خودرو را متوقف کردند و به کنار خیابان و یک پارکینگ عمومی پناه بردند. در همان لحظه، موشک دوم به آنها اصابت کرد که منجر به شهادت هر دو نفر شد. این جنایت فجیع توسط دوربین‌های مداربسته ثبت شد و از آن زمان تاکنون در رسانه‌ها پخش شده است.

رژیم صهیونیستی از ابتدای تجاوز به نوار غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، صدها بار، بیمارستان‌ها و خودروهای امدادرسان از جمله آمبولانس‌ها را هدف قرار داده است و این امر باعث از کار افتادن اکثریت قریب به اتفاق بیمارستان‌های غزه شده است.

رژیم اشغالگر حتی بیمارستان‌هایی را که علاوه بر مداوای بیماران و زخمی‌های تجاوز اخیر به پناهگاه آوارگان تبدیل شده بودند، بمباران کرده است. این رژیم که همچنان از دستیابی به اهداف جنگ یعنی از بین بردن حماس و بازگرداندن اسرای اسرائیلی ناکام مانده است، ادعا می‌کند در زیر این بیمارستان‌ها، مقر فرماندهی عملیات مقاومت فلسطین وجود دارد اما با وجود ویرانی و تعطیلی و تخلیه اکثر بیمارستان‌های غزه، به هیچ دلیلی در این زمینه دست نیافته است.

حسام ابوصفیه مدیر بیمارستان «کمال عدوان» در شمال نوار غزه تیرماه گذشته از شهادت و بازداشت شمار زیادی از کادر درمان این منطقه به دست رژیم صهیونیستی خبر داد و گفت که برای بررسی این موضوع، باید یک گروه تحقیق تشکیل شود. خواهان مشخص شدن سرنوشت کادر درمانی هستیم که توسط نظامیان رژیم صهیونیستی شهید و بازداشت شدند.

وزارت بهداشت فلسطین، ابتدای مهرماه گذشته اعلام کرد که از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ بیش از ۹۹۰ نفر از کادر پزشکی و درمانی در حملات رژیم اشغالگر به غزه شهید شدند این در حالی است که تیرماه گذشته، دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه، آمار شهدای کادر درمان در غزه بر اثر بمباران، شلیک مستقیم و یا شکنجه در بازداشتگاه‌های رژیم صهیونیستی را ۴۹۹ نفر اعلام کرده بود؛ امری که نشان دهنده تشدید حملات رژیم صهیونیستی به بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی و درمانی غزه در ماه‌های اخیر و در میانه انفعال شرم آور نهادهای بین‌المللی است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha