حضور پر رنگ دانش آموزان در پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان

زاهدان - ایرنا - معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: حضور دانش آموزان و نسل z در پارک علم و فناوری این استان پر رنگ است و باید از این فرصت به منظور تولید علم به ثروت نهایت استفاده را برد.

رضا شریفی روز جمعه در حاشیه بازدید از پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: یکی از نکات قابل توجه و مهم این است که بنای اصلی اقتصاد سیستان و بلوچستان باید بر اساس دانش و علم روز تدوین و برنامه‌ریزی شود که نیاز است تا موانع این مساله با همکاری پارک علم و فناوری، فرمانداران و دستگاههای اجرایی برطرف شود و زمینه تبدیل علم به ثروت فراهم شود.

وی بیان کرد: یکی از اهداف راهبردی در سیستان و بلوچستان این است که به علم روز مجهز شویم و در پارک علم و فناوری این استان ایده های نو و جدید، فرصت ظهور و بروز داشته باشد بتواند علم را تبدیل به ثروث کند.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: جوانان با استعداد این استان می توانند در مراکز نوآوری که ایجاد شده کسب و کار خود را توسعه و به اشتغالزایی بپردازند و در این زمینه از سوی معاونت سیاسی و اجتماعی به طور کامل مورد حمایت قرار می گیرند.

وی بیان کرد: در حال حاضر پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان یکی از بزرگترین پارک های فناوری جنوب شرق کشور محسوب می‌شود که با تأکید بر حوزه "اقتصاد دیجیتال، صنایع خلاق، الکترونیک و اقتصاد دریامحور" در حال ظرفیت سازی توسعه دانش بنیان منطقه ای است.

شریفی تاکید کرد: پارک علم و فناوری سیستان وبلوچستان به لحاظ دارا بودن زیرساخت‌های مناسب و نیروی انسانی متخصص و کارآمد نسبت به کل کشور ظرفیت کم نظیر و بسیار فوق العاده ای دارد که از این ظرفیت در جهت ایجاد اشتغال و ارائه ایده های نو و خلاقانه به بهترین شکل ممکن باید استفاده کرد.

وی تاکید کرد: رسالت راهبردی پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان افزایش ثروت در جامعه از طریق تشویق و ارتقای فرهنگ نوآوری و افزایش قدرت رقابت در میان شرکت‌ها و موسساتی است که بر پایه علم و دانش در محیط پارک فعالیت می‌کنند.

به گزارش ایرنا، با شکل‌گیری پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان فعالیت‌های مرتبط با حوزه کارآفرینی و شرکت‌های دانش‌بنیان در استان توسعه یافته و امروز این مجموعه به عنوان یکی از پارک‌های نمونه و شاخص در کشور مطرح است.

در حال حاضر با استقرار بیش از ۲۹۰ شرکت دانش بنیان، فناور و خلاق و با تأکید بر ظرفیت‌های موجود در منطقه و با در کنار هم قرار دادن زیر ساخت ها، فرآیندها و تیم های تسهیلگری در وسعتی بیش از۸۰ هکتار، بستر مناسبی در راستای تولید ثروت و خلق ارزش افزوده اقتصادی و اجتماعی در پارک استان فراهم شده است.

حضور پر رنگ دانش آموزان در پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha