دکتر سارا امینی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این تعداد بیمار قلبی، ۲۲ نفر از استان خراسان رضوی و سه نفر از سایر استانها پرونده دارند.
وی ادامه داد: بیماران مبتلا به نارسایی قلبی که به دلیل شرایط خاص مانند سن، وضعیت جسمانی یا عدم دسترسی به دهنده قلب مناسب، نمیتوانند پیوند قلب انجام دهند، در صورت داشتن استطاعت مالی میتوانند کاندید تعبیه پمپ قلب مصنوعی شوند.
به گفته وی، این تصمیم توسط تیم تخصصی نارسایی قلب و پیوند قلب پس از بررسیهای لازم انجام میشود.
عضو هیات علمی گروه قلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این جراحی پیچیده، امید جدیدی برای بیماران مبتلا به نارسایی قلبی پیشرفته فراهم آورده و نشاندهنده پیشرفتهای قابل توجه در درمانهای قلبی در مشهد است.
وی افزود: هزینه دستگاه پمپ قلب مصنوعی بیش از ۶ میلیارد ریال است که توسط خود بیمار پرداخت میشود.
امینی ادامه داد: تاکنون ۲ عمل تعبیه پمپ قلب مصنوعی بر روی ۲ بیمار ۶۵ و ۵۰ ساله مشهدی در شهریورماه امسال در بیمارستان امام رضا(ع) با موفقیت انجام شده است که هر دوی آنان در سلامت و حال مساعد قرار دارند.
به گزارش ایرنا، دانشگاه علوم پزشکی مشهد با دارا بودن افزون بر ۹ هزار دانشجو و نزدیک به ۳۵ هزار کارمند بهداشتی و درمانی و همچنین بیش از ۵۰ مرکز تحقیقات پزشکی اکنون به عنوان قطب پزشکی شمال شرق کشور به شمار می رود.
این دانشگاه با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۸ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه، نیشابور و دانشکده پزشکی تربتجام است.
بیمارستان امام رضا(ع) که از موقوفات آستان قدس رضوی است، به صورت قرارداد بلند مدت ۴۰ ساله در اجاره وزارت بهداشت است. بیمارستان امام رضا به عنوان بزرگترین مرکز درمانی کشور دارای یک هزار و ۸۳۰ تخت بیمارستانی برای خدمات رسانی به زائران و مجاوران است.
نظر شما