۲۳ پروژه عمرانی ورزشی در استان اردبیل طی یک سال آینده به بهره برداری می‌رسد

اردبیل- ایرنا- مدیرکل ورزش و جوانان اردبیل از افزایش ۱۰۰ درصدی بودجه حوزه ورزش این استان خبر داد و گفت: ۲۳ پروژه عمرانی ورزشی در استان در دست اجراست که تلاش می‌کنیم طی یک سال آینده به بهره‌برداری برسد.

به گزارش روز شنبه ایرنا، محمدعلی پهناور در بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) مرکز اردبیل به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش با اشاره به مسابقات پیش‌روی آسیایی و المپیک لس‌آنجلس اظهار کرد: ورزش بهترین فرصت برای حضور در مجامع جهانی و برافراشته نگهداشتن پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران با کمترین هزینه است و باید از سوی همه دستگاه‌ها در اولویت باشد.

وی با تاکید بر اینکه دستگاه‌های مختلفی در توسعه ورزش دخیل هستند و اداره‌کل ورزش و جوانان نیز موظف به پیشبرد برنامه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری آن است، افزود: ورزش امروزه به یکی از مولفه‌های اصلی قدرت نرم تبدیل شده است و استان اردبیل هم از این قضیه مستثنی نیست و بر همین اساس در یک سال گذشته برای سه مقطع کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت برنامه‌ریزی شده است.

مدیرکل ورزش و جوانان اردبیل با تشریح اقدامات انجام شده در حوزه زیرساخت‌های عمرانی ورزش استان گفت: گام‌های خوبی در بحث تکمیل و توسعه زیرساخت‌ها و پروژه‌های عمرانی برداشته شده است و از جمله در سال ۱۴۰۲ بودجه ملی حوزه ورزش استان از ۵۴۰ میلیارد ریال به یک هزار میلیارد ریال رسید که از این میزان نزدیک به ۹۰ درصد به طور کامل محقق شد.

تکمیل ورزشگاه علی دایی نیازمند ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار است

وی اضافه کرد: این مهم فرصت خوبی برای حوزه ورزش استان اردبیل فراهم آورد، هرچند پروژه‌هایی داریم که تکمیل آنها نیازمند اعتبار قابل توجهی است که از جمله آنها می‌توان ورزشگاه دایی اشاره کرد که ۱۰ هزار میلیارد ریال برای تکمیل آن نیاز داریم که بخشی از آن از محل منابع ملی و بخشی هم باید از منابع استانی تامین شود.

پهناور با اشاره به افزایش ۱.۵ برابری اعتبار استانی در سال گذشته با حمایت استاندار اردبیل، عنوان کرد: با تخصیص اعتبار مورد نظر چندین پروژه از جمله ورزشگاه گرمی مغان و پیست تله‌اسکی چمن فندقلو تکمیل شد، پروژه‌هایی مانند خوابگاه ورزشی خلخال به بهره برداری رسید و چند پروژه دیگر از جمله چندین زمین چمن مینی‌فوتبال در روستاها هم در دست اجرا است.

۲۳ پروژه عمرانی ورزشی در استان طی یک سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد

وی با بیان اینکه برای نخستین بار از محل مسئولیت اجتماعی نفت با کمک علی نیکزاد نماینده اردبیل، نیر، نمین و سرعین ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار به استان اردبیل جذب شده است، عنوان کرد: در حال حاضر ۲۳ پروژه عمرانی نیمه تمام در حوزه ورزش استان اردبیل وجود دارد که تلاش می‌شود تا یک سال آینده همه آنها تکمیل و آماده بهره‌برداری شود.

مدیرکل ورزش و جوانان اردبیل ادامه داد: برای بحث مولدسازی هم در حال طی مراحل هستیم و پس از تامین منابع سراغ سه پروژه بزرگ شامل یک پیست اسکیت سرپوشیده در شهرک ولیعصر، ساختمان طبقاتی ورزشگاه و استانداردسازی زمین چمن تختی خواهیم رفت.

وی از تلاش‌ها برای راه‌اندازی دفتر هیات‌های ورزشی و خانه جوان گفت: برای سال ۱۴۰۳ نیز مبلغی حدود سه هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال بودجه ملی محقق شده است و در بحث استانی نیز در محل تبادل اسناد هستیم و امیدواریم مجموع این تلاش‌ها به ارتقای سرانه ورزش استان اردبیل منجر شود.

۲۳ پروژه عمرانی ورزشی در استان اردبیل طی یک سال آینده به بهره برداری می‌رسد

تلاش برای جذب چهار هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری بخش خصوصی

پهناور بهینه‌سازی ظرفیت‌های موجود و راه‌اندازی خانه‌های تخصصی را زمینه‌ساز رشد و توسعه رشته‌های ورزشی گوناگون در استان اردبیل ارزیابی کرد و افزود: برای جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای اجرای پروژه‌های ورزشی از محل ماده ۲۷ برنامه‌ریزی شده و تلاش‌هایی در جریان است.

وی بیان کرد: در این زمینه برای سال‌های ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ جذب در مجموع چهار هزار میلیارد ریال هدفگذاری شده است که در صورت تحقق یک رکورد برای حوزه ورزش استان اردبیل محسوب خواهد شد.

مدیرکل ورزش و جوانان اردبیل اضافه کرد: در همین راستا ورزشگاه شهدای نیار که چندین سال بلااستفاده مانده و سکوها و زمین چمن آن رها شده بود، با ۳۸۰ میلیارد ریال به بخش خصوصی واگذار شده و با سرعت خوبی در حال پیشرفت است.

وی اظهار کرد: همچنین استخر سرپوشیده رجب‌زاده از همین طریق با جذب سرمایه ۱۳۰ میلیارد ریالی واگذار شده است و فراخوان مجموعه تختی پارس‌آباد که مخروبه و متروکه بود نیز با سرمایه‌گذاری ۴۲۰ میلیارد ریالی انتشار یافت تا کل مجموعه بهسازی و بازسازی شود.

تامین ۵۰۰ میلیارد ریال از منابع بخش خصوصی در ورزش استان قطعی شد

پهناور با اشاره به شعار سال و تاکید مقام معظم رهبری در مورد توجه به نقش مردم، عنوان کرد: تاکنون حدود ۵۰۰ میلیارد ریال از جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حوزه ورزش استان قطعی شده است و پیش‌بینی می‌شود که این رقم تا پایان سال به حدود یک هزار میلیارد ریال برسد.

وی توضیح داد: برای پروژه‌های بازسازی خانه کشتی، مینی‌کمپ‌های فوتبال و کشتی، تنیس خاکی، کمپ قهرمانی و هتل ورزش هم مذاکره‌ها با سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در جریان است که در صورت تحقق به هدف‌گذاری مورد خواهیم رسید و هم فرهنگ سرمایه‌گذاری در حوزه ورزش در استان اردبیل جا می‌افتد.

مدیرکل ورزش و جوانان اردبیل بیان کرد: چندین زمین که معارض داشتند نیز مشکلاتشان با پیگیری‌های صورت گرفته، برطرف شده و اداره‌کل آماده است تا آنها را در قالب ماده ۲۷ به سرمایه‌گذاران واجد شرایط واگذار نماید.

وی تصریح کرد: در حال حاضر در سالن‌های ورزشی که با پول دولت ساخته شده است، امکان اختصاص هزینه نگهداری وجود ندارد اما ورود بخش خصوصی می‌تواند در زمینه نگهداری این مجموعه ها کمک حال باشد.

پهناور همچنین اظهار کرد: در سایر شهرستان‌ها هم رغبتی به وجود آمده است تا با استفاده از روش‌های گوناگون قانونی در بحث اقتصاد گردشگری ورزشی و اطلس ورزشی بر اساس ظرفیت‌های هر منطقه با کمک مشاوران عمرانی و ورزشی فرصت‌های سرمایه‌گذاری احصا و به بخش خصوصی معرفی شود.

به گزارش ایرنا، در حال حاضر بیش از ۶۰ هزار نفر ورزشکار شامل ۴۰ هزار مرد و ۲۰ هزار زن در قالب ۵۲ هیات ورزشی در رشته‌های مختلف ورزشی در استان اردبیل فعالیت می‌کنند.

استان اردبیل با جمعیت افزون بر یک میلیون و ۲۸۰ هزار نفر در شمال‌غربی ایران همجوار با استان‌های آذربایجان‌شرقی، گیلان، زنجان و در همسایگی کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha